Strona 10 z 26 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 258

Wątek: Apple iPhone 4S

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Fakt, że koreańska podróba jest trwalsza coś wnosi do tego wątku?
    To jest taka sama podróba, jak aparaty Canon są podróbą aparatów Nikon.
    Jednak propaganda Apple sięga głęboko w ludzkie mózgi...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Co do wytrzymałości IP w moim przypadku 3gs to chyba miałem szczęście i to mega bo spadł mi z wysokości 1 piętra na beton , efekt telefon sprawny pomijając zbitą szybkę i lekko wygiętą srebrną ramkę na rogu , naprawa kosztowała nie mało no ale działał a niektórym wypadał z kieszeni i było po telefonie ...

Co do filmiku , sgsII jest z tworzywa więc trochę inaczej zachowuje się w czasie upadku , jest bardziej sprężysty więc siły na niego działające rozkładają się inaczej

Zgadzam się , jak się do przedmiotu użytkowe dopisuje jakieś dziwne ideologie tak jak robi to ta firma to niestety to oddziałuje i robi sieczkę ... wszystko inne poza produktami tej firmy jest beznadziejne ...
    Ostatnio edytowane przez Bartek_902 ; 25-10-2011 o 08:19
    EOS + L i kupa gratów ...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie - proszę..... .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    To jest taka sama podróba, jak aparaty Canon są podróbą aparatów Nikon.
    Aparaty Canon i Nikon i Pentax i... są podróbą aparatów Leitza/Barnacka, n'est ce pas?
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Aparaty Canon i Nikon i Pentax i... są podróbą aparatów Leitza/Barnacka, n'est ce pas?
    Wszystko się zgadza. Apple też nie zrobiło pierwszego smartfona ani pierwszego na świecie systemu operacyjnego z GUI, chociaż prawie o tym przekonało opinię publiczną
    Dla mnie to taka sama bezwzględna korporacja jak Microsoft, praktyki biznesowe zresztą mają toczka w toczkę...

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Wszystko się zgadza. Apple też nie zrobiło pierwszego smartfona ani pierwszego na świecie systemu operacyjnego z GUI, chociaż prawie o tym przekonało opinię publiczną
    Dla mnie to taka sama bezwzględna korporacja jak Microsoft, praktyki biznesowe zresztą mają toczka w toczkę...
    Racja. Daguerre też nie zrobił pierwszej fotografii, a Edison nie zrobił pierwszej żarówki. I ten Japończyk co zapomniałem jak się zwał też nie sklecił pierwszego silnika ultradźwiękowego. Oni tylko wynaleźli fotografię, żarówkę, czy silnik ultradżwiękowy które działają.

A idee i niedopieczone pomysły można nabyć po złotemu za kopę.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Racja. Daguerre też nie zrobił pierwszej fotografii, a Edison nie zrobił pierwszej żarówki.
    Hmm, Edison to akurat świetny przykład... na poparcie mojej tezy. Dziękuję

Coś już napisał

Domyślnie

prawo rynku, kupujesz co chcesz i juz.
    Miałem iphony, mam teraz Samsunga Galaxy S i chętnie wróciłbym do iphona. Dlaczego? Ano dla systemu ios. Tam po prostu wlaczasz i wszystko działa. Ewentualnie masz dostęp do znakomitego sklepu z aplikacjami. Stabilny, wydajny, zero problemow.
    A android? Trzeba przy nim grzebac, ustawiać pod siebie, cos tam dograc, może zmienić rom i kernel i działa lepiej. Android market zasyfiony strasznie, ciężko tam odnaleźć coś ciekawego.
    Poza tym wykonanie iphonów jest znacznie lepsze (miałem w rękach 4, htc sensation i galaxy s), obudowa zwarta, solidna.
    Tyle ode mnie . Kto chce samusnga kupuje samsunga, kto chce apple kupuje apple, ot cała filozofia.

Bywalec Awatar Las3k
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Co do wykoniania to akurat film był na poprzedniej stronie, wydmuszka ;] Sam mam S8500, zdarzało mu się np wypaść z kieszeni na rowerze, wolę nie myśleć co by zostało z iPhone'a.
    C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajej Zobacz posta
    A android? Trzeba przy nim grzebac, ustawiać pod siebie, cos tam dograc, może zmienić rom i kernel i działa lepiej. Android market zasyfiony strasznie, ciężko tam odnaleźć coś ciekawego. .
    Kolejne cuda-wianki... jakbym słyszał filozofię naczelnego funboya Appla - Toma01, który zresztą jak zobaczy o czym temat to pewnikiem przybiegnie ogniem i mieczem nawracać niewiernych
    Rozumiem, że IOS jest już domyślnie skonfigurowany pod każdego użytkownika, posiada programy jakie akurat danemu użytkownikowi się podobają i te akurat uważa za optymalne pod swoje potrzeby. Pewnikiem jakaś nowa funkcja czytania w myślach

Strona 10 z 26 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów