Jest dokładnie jak mówisz. Najciekawsze jest jednak to że ja w mojej pracy do dokumentacji używam właśnie telefonu więc można by powiedzieć, że telefonu używam zawodowo. Największa zaleta - zawsze jest pod ręką. Przy czym ten mój Sony robi nadspodziewanie dobre fotki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja rowniez prosilbym wrocic do rozmowy na temat aparatu w iPhonie 4S. Mysle, ze tu rowniez sa osoby robiace zdjecia iPhonem 4. Czego mozna sie spodziewac po wprowadzonych zmianach? Dodatkowa soczewka, przyslona f/2.4, poprawiony balans bieli itd. Czy to sprawi, ze zdjecia beda wyraznie lepsze niz z iPhone'a 4? Szczegolnie ciekawy jestem jak bedzie sobie radzil ze zdjeciami w slabym swietle przy f/2.4. Jak myslicie?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B
Ostatnio edytowane przez koniecpolska ; 07-10-2011 o 19:06
HeheDokladnie! Tak samo bedzie gdy swiatlo dzienne ujrzy Canon 5D mk 3. Wielu uzytkownikow mk 2 bedzie sie zastanawialo nad zakupem mk 3 i sporo pewnie kupi nowe body co potwierdzi slusznosc zmian wprowadzonych przez Canona. Jesli kogos stac to czemu nie? Przewaznie nowsze jest lepsze.
Sent from my iPhone using Tapatalk