Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
służbowo - jeżeli 99.9% (a może nawet 100.0%) moich klientów i ich pracowników ma zainstalowane w firmach ms windows, a ja z nimi i dla nich robię dokumenty, prezentacje, kalkulacje, systemy i oprogramowanie - to musiałbym mieć naprawdę na****, żeby sobie kupić mac'booka, na którym nawet internet explorer działa inaczej, niż ten sam ie na pc.
Ale to mów, że robisz w branży która zatrzymała się 20 lat temu, bo jednak w Polsce to inaczej wygląda dokumenty itd..przecież to wszystko jest na dowolny system, ale kto na boga używa internet explorer? tzn. teraz już wiem, że poznałem chociaż jedną osobę W większości firm w regulaminie jest ZAKAZ używania IE.

A jak sobie przejdę po biurze to u większości widzę Linuxy, ew. Maci. Tak więc nie przesadzajmy, bo każdy ma swoje doświadczenia i nie wiem dlaczego akurat Twoje ma być rozpatrywane w skali kraju

a prywatnie - jeżeli po robocie chcę ja albo jakieś dziecko odmóżdżyć się przy jakimś CoD, Battlefield czy innym Minecraft - to co? muszę kupować PS3?
Osobiście nie wiem jak można grać bez pada w ręce. To już wolałbym sobie jakiś film oglądnąć

no ale każdy wie, że ich - u nas (i nie tylko u nas) - nie kupuje się ze względu na wielki sens. ;-)
Znam tysiąc powodów dlaczego rozwiązania Apple są do ****. Znam też milion powodów dlaczego są genialne. Kwestia potrzeb