Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: eos 300d u TIPa

Mieszany widok

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie eos 300d u TIPa

Witajcie - jak wszystko dobrze pojdzie to za kilka dni zadebiutuje w swiecie lustrzanek cyfrowych. Od kilkunastu dni sledze uwaznie to forum i wreszcie postanowilem zabrac glos. Wiec - czesc wszystkim!

I od razu pytanie - moj eos 300d jest sprowadzany przez TIPa z Niemiec. Obiecal dowod zakupu ze sklepu niemieckiego i podbita gwarancje. Wiem, co ma znajdowac sie w pudle. Czy jest cos, na co powinienem zwrocic szczegolna uwage przy ogladaniu tego aparatu przed kupnem? Boje sie po prostu, zeby nie dac sie wyfrajerowac, bo wydatek to nie maly. Czy sa jakies zabezpieczenia, zeby sie nie okazalo, ze ma jakies cus w srodku pozamieniane, przekombinowane- jak to sprawdzic? W ogole bede wdzieczny za dobre rady w tej kwestii.

Z gory dzieki za pomoc. Juz i tak sporo pomogliscie mi, gdy czytalem Wasze wypowiedzi do starszych postow.
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Bywalec Awatar wizja
    Miasto
    poznań

Domyślnie

Najwięcej chyba co możesz zrobić to porównać elementy z instrukcji obsługi z tym co dostaniesz w pudełku. Oczywiście można spojżeć na soczewkę obiektywu czy nie ma zabrudzeń no i na samo body czy nie ma śladów użytkowania. Środka nikt Ci nie zamieni, no chyba, że to ekwilibrysta-elektronik.

Pewnie będzie spoko, skoro to TIP (Tanio i PEWNIE)
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

zimna stopka (mocowanie lampy) czy nie ma rysek, mocowanie obiektywu- czy nie ma otarc, noi czy wszystko w woreczkach foliowych! , tak sie zastanawiam po co kupon kupna aparatu z niemieckiego sklepu?, wystarczy nie podbita gwarancja - Serwis Canon Polska juz reflektuje gwarancje Unijne...
    Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Tak - ale Canon Polska uznaje gwarancje za wazna tylko wtedy kiedy ma sie wypelniona karte gwarancyjnai dowod zakupu. Takie wymagania:/

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eternus
    Tak - ale Canon Polska uznaje gwarancje za wazna tylko wtedy kiedy ma sie wypelniona karte gwarancyjnai dowod zakupu. Takie wymagania:/
    da sie zalatwic
    Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tequil
    Cytat Zamieszczone przez eternus
    da sie zalatwic
    Wiem, ze da sie zalatwic... cokolwiek bys tu nie sugerwal Ale ja wole zamiast kombinowania, zeby dowod zakupu dal mi TIP - bo tak jest i grzecznie i bezproblemowo. Dobrze, ze sie zgodzil (przynajmniej obiecal).

Bywalec Awatar wizja
    Miasto
    poznań

Domyślnie

z ciekawości ile bierze? ja dalem 3850zł
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Ja mam dac 3900 PLN

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Drogo... Tommy ma taniej (chyba cos kolo 3600? nie wiem dokladnie...) , a najciekawsza oferte ma agito.com.pl - 300D+kit+grip za 4550 z polska gwarancja i faktura .

Bywalec Awatar wizja
    Miasto
    poznań

Domyślnie

300D+kit+grip za 4550 z polska gwarancja i faktura
    950zł za grip z fak. i gw. w Polsce.. dla mnie klops. Ja mam swojego z Hameryki ale gwarancje mam u gościa w sklepie foto w Polszy, który toto sprowadza. Zresztą.. gwarancja jest tylko na rok, w którym to czasie sprzęt w zasadzie się nie psuje. Potem hulaj dusza piekła nie ma.. gwarancji też

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów