Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: eos 300d u TIPa

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

U Tommego kupiłbym w CIEMNO!
    Jest PEWNE.

Ale jak słowo daję w życiu bym niekupił w jakimś zapyziałym sklepie który ma ceny 20% tańsze niż choćby TOMMY.

Śmierdzi.
    //mj

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Cytat Zamieszczone przez Aszu
    Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Drogo... Tommy ma taniej (chyba cos kolo 3600? nie wiem dokladnie...) , a najciekawsza oferte ma agito.com.pl - 300D+kit+grip za 4550 z polska gwarancja i faktura .
    A kupiłbyś taki aparat od takiego TIPa?
    Mowisz o Tommym? - tak.
    Mowisz o Agito - to sklep nie TiP, i tez bym kupil bo mam kilku znajomych plus sporo glosow na grupie foto.cyfrowa potwierdzajacych rzetelnosc sklepu, dodatkowo z Agito odbieralbym osobiscie w Warszawie :P placac przy odbiorze.
    Qurcze - a ja juz w najblizszych dniach mialem sie z gosciem kontaktowac i potwierdzac, ze biore na 100%. A teraz to juz sam nie wiem co robic. Widze, ze tu kilka osob (polecanych przez Was) sprzedaje o 200 zlotych taniej. A wiadomo 2 stowki piechota nie chodza. Ale juz wspominalem o moich fobiach i osobistej checi odbioru. A z Krakowa/Tarnowa to nie znacie innej oferty?

O Agito bym pomyslal, ale ja w ogole tym gripem nie jestem zainteresowany - i dalej jest to wysylka:/

Najbardziej powalily mnie ceny w firmowym sklepie Canona - przy Rynku w Krakowie - KIT kosztuje cos kolo 5500! Do tego obok na polce stal Nikon D70, ktorego sprzedawca usilnie mi zachwalal, zniechecajac do EOSa 300D. Dziwne dzieje sie u nas rzeczy...

W sumie to jak kupie od tego TIPa z Krakowa i wszystko bedzie OK, to i tak bede zadowolony.
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Początki nałogu Awatar filip71
    Miasto
    Wiśniowa Góra

Domyślnie

Ja fizycznie kupowałem w Agito i POLECAM, sklep jest pewny a co do kwesti czy TIP czy sklep to każdy musi sobie sam odpowiedzieć.
    Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Eternus:
    1. Nie wiesz co tracisz bez gripa.
    2. Od Tommiego możesz brać w ciemno.
    Nikon od 14/09/09
    ex-Canon

http://blog.moridin.pl - Blog o fotografii, Makach i nurkowaniu ...
    http://photography.moridin.pl
    http://mac-abc.moridin.pl - Poradniki i tutoriale dla switcherów z Windows na Maka

Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mori
    Eternus:
    1. Nie wiesz co tracisz bez gripa.
    2. Od Tommiego możesz brać w ciemno.
    Ad 1: w razie czego gripa po prostu dokupie
    Ad2: To sie musze nad tym powaznie zastanowic. Mozecie mi podac namiary na Tommiego? Spytam go co mi moze zaoferowac.

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Grip kosztuje w rejonie 500-900PLN zależy czy allegro, sklep czy TIP. Naprawdę warto skorzystać z tej promocji. CF 256MB sprzedasz i będzie więcej kasy na 1GB. ;-)
    Nikon od 14/09/09
    ex-Canon

http://blog.moridin.pl - Blog o fotografii, Makach i nurkowaniu ...
    http://photography.moridin.pl
    http://mac-abc.moridin.pl - Poradniki i tutoriale dla switcherów z Windows na Maka

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aszu
    Ale jak słowo daję w życiu bym niekupił w jakimś zapyziałym sklepie który ma ceny 20% tańsze niż choćby TOMMY.

Śmierdzi.
    Sklepy moga miec promocyjne partie materialow od dystrybutorow, TiPy raczej nie. I taka wlasnie promocje z wyraznie ograniczonym czasem (chyba do wyczerpania zapasow) widze u Agito - pewnie dostali od dystrybutora darmowa partie gripow.
    A jaki ma w tym interes dystrybutor? Pozbedzie sie zalegajacych magazyny 300D i gripow ktore i tak za grosze dostal od producenta.
    Na pytanie od ktorego dystrybutora (polski czy zagraniczny) ma aparaty Agito nie potrafie odpowiedziec...

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie do konca. Promocje zrobil Canon Polska poniewaz zostal z towarem a musi sprzedac przed wprowadzeniem 20D. bo 10D potanieje i juz nie sprzeda 300D w rozsadnej cenie ( bez strat).
    dSLR + coś tam...

Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez santiblue
    Nie do konca. Promocje zrobil Canon Polska poniewaz zostal z towarem a musi sprzedac przed wprowadzeniem 20D. bo 10D potanieje i juz nie sprzeda 300D w rozsadnej cenie ( bez strat).
    Czyli twierdzisz, ze 300d w ciagu najblizszych kilku tygodni moze znaczaco potaniec?

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

300D juz nie potanieje. Moze minimalnie. Cena promocyjna zestawu sie utrzyma. Taniej moga miec TIPy zciagajace sprzet. Ale w sklepach juz nie. Niedlugo bedzie tanszy za to 10D. no moze nie niedlugo ale za miesiac lub wtedy gdy dostepny bedzie 20D
    dSLR + coś tam...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów