Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: eos 300d u TIPa

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Drogo... Tommy ma taniej (chyba cos kolo 3600? nie wiem dokladnie...) , a najciekawsza oferte ma agito.com.pl - 300D+kit+grip za 4550 z polska gwarancja i faktura .
    spox tylko faktura pewnie 3/7 % komisowa... tzn na pewno!
    Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Drogo... Tommy ma taniej (chyba cos kolo 3600? nie wiem dokladnie...) , a najciekawsza oferte ma agito.com.pl - 300D+kit+grip za 4550 z polska gwarancja i faktura .
    Wlasnie sporo dobrych opinii slyszalem o nim. Ale on chyba nie jest z Krakowa/Tarnowa? Bo ja ostatnio zrobilem sie jakis bardzo podejrzliwy i wole odebrac towar osobiscie. Kiedys bylo inaczej - jak 2,5 roku temu kupowalem Canona Digital Ixusa (chcialem miec taka cyfrowa malpke), to kupilem ja za 2000 zl przez Internet bez problemow i wieszego stresu. No chyba, ze ten Tommy jest z Krakowa badz Tarnowa???

Widzialem te oferte agito.com.pl - ale mnie zupelnie nie interesuje battery grip - mi poki co jest potrzebe body + ten kitowy obiektyw. Dokupie jeszcze pamieci (mam Kingston 128 MB) pewnie 512 i na razie tyle. Ale to juz kupie w sklepie (male roznice cenowe), choc mam dalej spory dylemat, bo ostatnio slyszalem sporo zlych opinii o Kingston. A ja myslalem o zakupie wlasnie ich, bo sam mam taka karte 2,5 roku i bez najmniejszych zarzutow pracuje. I z tego co wiem, nie jest duzo wolniejsza. Sam nie wiem co robic?
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja bardzo sobie chwalę Kingstona 512 MB High Speed. Zero problemów.

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tommy jest z Lodzi
    dSLR + coś tam...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eternus
    Wlasnie sporo dobrych opinii slyszalem o nim. Ale on chyba nie jest z Krakowa/Tarnowa? Bo ja ostatnio zrobilem sie jakis bardzo podejrzliwy i wole odebrac towar osobiscie. Kiedys bylo inaczej - jak 2,5 roku temu kupowalem Canona Digital Ixusa (chcialem miec taka cyfrowa malpke), to kupilem ja za 2000 zl przez Internet bez problemow i wieszego stresu. No chyba, ze ten Tommy jest z Krakowa badz Tarnowa???
    Z Lodzi jest ale jak sie uprzesz to odbierzesz osobiscie w ustalonym terminie... ja odbieralem od Tommiego osobiscie w Warszawie (ustalonego dnia przywozil sprzet dla kilkunastu chetnych) - moze i do Krakowa wozi (podejrzewam ze tak). Po prostu napisz i sie spytaj , ewentualnie przez kogos przekaze (Sigme 18-50 odbieralem od 'przekaziciela' na lotnisku w Wawie ).

Co do faktury agito - zadna komisowa tylko normalna, sklepowa (mam paru znajomych co stamtad brali A60 - bez problemu, faktura i gwarancja PL jest).

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

A kupiłbyś taki aparat od takiego TIPa?
    //mj

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aszu
    Nie bardzo rozumiem, o co pytasz?
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja też nie - o co Ci chodzi dokładnie?
    Nikon od 14/09/09
    ex-Canon

http://blog.moridin.pl - Blog o fotografii, Makach i nurkowaniu ...
    http://photography.moridin.pl
    http://mac-abc.moridin.pl - Poradniki i tutoriale dla switcherów z Windows na Maka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ja też nie kumam... U mnie 300 D po 3690 Kit
    O obiektywach wiem prawie wszystko

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aszu
    Mowisz o Tommym? - tak.
    Mowisz o Agito - to sklep nie TiP, i tez bym kupil bo mam kilku znajomych plus sporo glosow na grupie foto.cyfrowa potwierdzajacych rzetelnosc sklepu, dodatkowo z Agito odbieralbym osobiscie w Warszawie :P placac przy odbiorze.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów