spox tylko faktura pewnie 3/7 % komisowa... tzn na pewno!Zamieszczone przez Vitez
spox tylko faktura pewnie 3/7 % komisowa... tzn na pewno!Zamieszczone przez Vitez
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
Wlasnie sporo dobrych opinii slyszalem o nim. Ale on chyba nie jest z Krakowa/Tarnowa? Bo ja ostatnio zrobilem sie jakis bardzo podejrzliwy i wole odebrac towar osobiscie. Kiedys bylo inaczej - jak 2,5 roku temu kupowalem Canona Digital Ixusa (chcialem miec taka cyfrowa malpke), to kupilem ja za 2000 zl przez Internet bez problemow i wieszego stresu. No chyba, ze ten Tommy jest z Krakowa badz Tarnowa???Zamieszczone przez Vitez
Widzialem te oferte agito.com.pl - ale mnie zupelnie nie interesuje battery grip - mi poki co jest potrzebe body + ten kitowy obiektyw. Dokupie jeszcze pamieci (mam Kingston 128 MB) pewnie 512 i na razie tyle. Ale to juz kupie w sklepie (male roznice cenowe), choc mam dalej spory dylemat, bo ostatnio slyszalem sporo zlych opinii o Kingston. A ja myslalem o zakupie wlasnie ich, bo sam mam taka karte 2,5 roku i bez najmniejszych zarzutow pracuje. I z tego co wiem, nie jest duzo wolniejsza. Sam nie wiem co robic?
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Ja bardzo sobie chwalę Kingstona 512 MB High Speed. Zero problemów.
Tommy jest z Lodzi
dSLR + coś tam...
Z Lodzi jest ale jak sie uprzesz to odbierzesz osobiscie w ustalonym terminie... ja odbieralem od Tommiego osobiscie w Warszawie (ustalonego dnia przywozil sprzet dla kilkunastu chetnych) - moze i do Krakowa wozi (podejrzewam ze tak). Po prostu napisz i sie spytajZamieszczone przez eternus
, ewentualnie przez kogos przekaze (Sigme 18-50 odbieralem od 'przekaziciela' na lotnisku w Wawie
).
Co do faktury agito - zadna komisowa tylko normalna, sklepowa (mam paru znajomych co stamtad brali A60 - bez problemu, faktura i gwarancja PL jest).
A kupiłbyś taki aparat od takiego TIPa?Zamieszczone przez Vitez
//mj
Nie bardzo rozumiem, o co pytasz?Zamieszczone przez Aszu
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Ja też nie - o co Ci chodzi dokładnie?A kupiłbyś taki aparat od takiego TIPa?
Nikon od 14/09/09
ex-Canon
http://blog.moridin.pl - Blog o fotografii, Makach i nurkowaniu ...
http://photography.moridin.pl
http://mac-abc.moridin.pl - Poradniki i tutoriale dla switcherów z Windows na Maka
ja też nie kumam... U mnie 300 D po 3690 Kit![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Mowisz o Tommym? - tak.Zamieszczone przez Aszu
Mowisz o Agito - to sklep nie TiP, i tez bym kupil bo mam kilku znajomych plus sporo glosow na grupie foto.cyfrowa potwierdzajacych rzetelnosc sklepu, dodatkowo z Agito odbieralbym osobiscie w Warszawie :P placac przy odbiorze.