na stronie pokazałeś ze trzydzieści podobnych ujęć. poprawne. w sensie fotograficznym. zobacz co robi Jarek Grabek. będziesz miał punkt odniesienia co do fotografii ślubnej w Polsce.Zamieszczone przez krs76
nie, po prostu trzeba takiej roboty szukać, żeby ją dostać. i nie jest to hańba - nie wiem skąd to wziąłeś bo ja nic takiego nie napisałem.Zamieszczone przez krs76
czy naprawdę trzeba robić zdjęcia ślubne żeby je oceniać? mam porównanie dzięki Piotrkowi (iczek), który systematycznie zapodaje na forum adresy do stron zagramanicznych magików od zdjęć ślubnych. foty ślubne mogą*być sztuką. to właśnie pokazują dobrzy fotografowie. a ja ani nie jestem dobry, ani nie robię ślubnych zdjęć. i nie ma co się o to specjalnie zaperzać - pokazujesz coś w sigu (teraz usunąłeś), wali po oczach - ale mnie nie zachwyciło.
jeżeli to ten na stronie, to obiektywnie osoba albo jest zbyt miła, albo się nie zna. więcej da Ci obiektywna krytyka, jeżeli chcesz się*uczyć. ale to już EOT.Zamieszczone przez krs76