-
krs76, i co mam Ci napisać? że brak wyobraźni i banał rozwiązań to jest dystans, który dzieli polskie siermiężne zdjęcia ślubne (w większośc) od tego czym się zachwycam w zdjęciach zapodanych przez iczka (fotografia ślubna juesej)? że uproszczony sposób myślenia, to też brak kreatywności, sztampa z cyklu "następny proszę"? w zasadzie robiąc zdjęcia ślubne w swoim poście ograniczyłeś temat do kościola i sali weselnej. dla mnie klapa. byłem na kilku ślubach i weselach i czegoś takiego nie widziałem. są przygotowania, w pewnych regionach Polski są całe ceremonie z tym związane - wyjazd do kościoła to już trochę po temacie.
przepraszam Cię, ale galeria, którą zapodałeś w sigu jako przykład, że super też mnie nie przekonuje. jest poprawna i ani tyci ponad przeciętność poprawności. do Jarka Grabka daleko. do snobistycznych knotów z juesej lata. nie oceniam aparatu jakim robisz - to trochę bez znaczenia. sprawę kładzie nieco mała kreatywność. spójrz na zdjęcia innych - w większości robicie te same ujęcia i kadry. z tym, że te drugie to do dopracowania. może to kwestia sztampowego spojrzenia na ślub. nie tylko fotografa, ale też klienta. nie masz koncepcji co więcej można fotografować i jak - trudno. niczego w fotografii to nie zmienia. jeżeli masz klientów na to co robisz to super.
Uprawnienia umieszczania postów