Cytat Zamieszczone przez krs76
Ja nie mówię że robię super zdjęcia ...cały czas uczę się , pokazana sesja to fragment zdjęć który obejmował czas od przygotowań panny młodej po oczepiny...
na stronie pokazałeś ze trzydzieści podobnych ujęć. poprawne. w sensie fotograficznym. zobacz co robi Jarek Grabek. będziesz miał punkt odniesienia co do fotografii ślubnej w Polsce.

Naprawdę krytykowanie super Tobie wychodzi ale pokarz swoje podejście do tematu swoje fotografie i nie mów że nie schańbisz się fotkami slubnymi bo to nie sztuka lecz rzemiosło...
nie, po prostu trzeba takiej roboty szukać, żeby ją dostać. i nie jest to hańba - nie wiem skąd to wziąłeś bo ja nic takiego nie napisałem.
czy naprawdę trzeba robić zdjęcia ślubne żeby je oceniać? mam porównanie dzięki Piotrkowi (iczek), który systematycznie zapodaje na forum adresy do stron zagramanicznych magików od zdjęć ślubnych. foty ślubne mogą*być sztuką. to właśnie pokazują dobrzy fotografowie. a ja ani nie jestem dobry, ani nie robię ślubnych zdjęć. i nie ma co się o to specjalnie zaperzać - pokazujesz coś w sigu (teraz usunąłeś), wali po oczach - ale mnie nie zachwyciło.

Wykonałem ostatnio reportaż ślubny który został przez osobę bardzo obiektywną bardzo pozytywnie ...więc chyba idę w dobrym kierunku ...choć zdaje sobie sprawę że nawet "liznełem " tematu...
jeżeli to ten na stronie, to obiektywnie osoba albo jest zbyt miła, albo się nie zna. więcej da Ci obiektywna krytyka, jeżeli chcesz się*uczyć. ale to już EOT.