Zdjęcia slubne dalej są na mojej stronie , są podobne bo to jedna i ta sama sesja .Nie będę latał z jedną parą po całym mieście aby spełnić swoje ambicje . Grabek przedstawił zdjęcia z różnych par ( za jakiś czas będę miał pewnie równiez wybór aby umieścić przegląd wybranych sesji) . Odnośnie ostatnich zdjęć to niestety nie na tej stronie .Zamieszczone przez bebop
Odnośnie pokazania Twoich prac chodziło mi o nie tylko zdjęcia ślubne ale ogólnie o zobaczenie Twoich zdjęć . Z reguły tak jest że osoby które naprawdę mają co pokazać wstrzymują się od jakichkolwiek komentarzy ...Ale to tak poza tematem. Rozumiem że mozna być znawcą wybranego tematu nie praktykując lub nie robiąc tego dobrze .Zdjęcia nie muszą się Tobie podobać , nie jesteś dla mnie autorytetem w tej dziedzinie .Osoby które decydują się abym zrobił im zdjęcia widzą je wcześniej , wiedzą czego mogą się spodziewać i biorąc pod uwagę "profesjonalne " usługi decydują się na mnie lub na kogoś innego i bardzo dobrze że gusta są różne bo świat byłby bardzo nudny