ja to sie dziwie jak Ty do tej pory robiles sluby bez dodatkowego body? Twoi klienci to ryzykanci?Zamieszczone przez krs76
ja to sie dziwie jak Ty do tej pory robiles sluby bez dodatkowego body? Twoi klienci to ryzykanci?Zamieszczone przez krs76
Raczej się nie chwaliłem tym , i tak byli zestresowaniZamieszczone przez sven
![]()
zakup analoga to zawracanie glowy. pozycz pare zlotych i kup d20, a 300d zostaw jako zapas. prawie nowy d20 mozna kupic juz ponizej 4000 (kumpel sprzedaje miesieczne d20 za 3750). dwa lub trzy sluby i masz to splacone.
Aż taki drogi nie jestem ... W moich stronach najlepiej jak zrobisz fotki za darmochę i tak będą się jeszcze z Tobą targowaćZamieszczone przez sven
![]()
jak robisz dobre foty, to klienci sie znajda. ostatnio podnioslem ceny i mam dwa razy wiecej klientow niz przed podwyzkaZamieszczone przez krs76
![]()
Muszę to rozważyćChociaż ostatnio rzeczywiście podpisałem dobrą umowę i mimo że cena była wysoka po obejrzeniu zdjęć przez klientów nawet się nie zawachali .
a wracając do tematu na cyfrę mnie nie stać w tej chwili , chcę zmienić szkło na jaśniejsze a jak sven zauważyłeś ryzykantem nie jestem i dla świętego spokoju niech analog leży w samochodzie ...
jak to nieZamieszczone przez krs76
![]()
MUSISZ GO mieć w torbie przy sobie!
dokladnie! chyba, ze powiesz ksiedzu; "stary, zrob sobie mala przerwe, bo mi sie 300d zwiesil"Zamieszczone przez marcingreen
A jeszcze ostatnie pytanie , którego sprzedawcę na allegro możecie mi polecić jesli chodzi o sprzęt analogowy ?
Wysłałem Ci PM w sprawie sprzedaży korpusu EOS 33 z BP-300. Ostateczna cena jest do uzgodnienia. Poczekam na odpowiedzi jeszcze z tydzień, a później wystawię go na allegro z nie pierwszej młodości obiektywem kit 28-80. Cenę z uwagi na prowizję allegro i obiektyw prawdopodobnie zwiększę.Zamieszczone przez krs76
Ostatnio edytowane przez uldum ; 13-01-2006 o 13:03