Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: Zapasowy aparat

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krs76
    Posiadam aparat 300D , wykonuję zdjęcia na ślubach i ostatnio przyłapałem się na myśli że co zrobię jak podczas np ceremonii ślubnej padnie mi sprzęt ( aparat) .Jednym z tańszych sposobów jest nabycie analogowej lustrzanki ...i z tąd moje pytanie i prośba : jaki aparat możecie mi polecić i najlepiej z jakim obiektywem . Z góry dziękuję za informacje
    ja to sie dziwie jak Ty do tej pory robiles sluby bez dodatkowego body? Twoi klienci to ryzykanci?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    ja to sie dziwie jak Ty do tej pory robiles sluby bez dodatkowego body? Twoi klienci to ryzykanci?
    Raczej się nie chwaliłem tym , i tak byli zestresowani

sv
    Guest

Domyślnie

zakup analoga to zawracanie glowy. pozycz pare zlotych i kup d20, a 300d zostaw jako zapas. prawie nowy d20 mozna kupic juz ponizej 4000 (kumpel sprzedaje miesieczne d20 za 3750). dwa lub trzy sluby i masz to splacone.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    dwa lub trzy sluby i masz to splacone.
    Aż taki drogi nie jestem ... W moich stronach najlepiej jak zrobisz fotki za darmochę i tak będą się jeszcze z Tobą targować

sv
    Guest

Domyślnie

Aż taki drogi nie jestem ... W moich stronach najlepiej jak zrobisz fotki za darmochę i tak będą się jeszcze z Tobą targować
    jak robisz dobre foty, to klienci sie znajda. ostatnio podnioslem ceny i mam dwa razy wiecej klientow niz przed podwyzka

Domyślnie

Muszę to rozważyć Chociaż ostatnio rzeczywiście podpisałem dobrą umowę i mimo że cena była wysoka po obejrzeniu zdjęć przez klientów nawet się nie zawachali . a wracając do tematu na cyfrę mnie nie stać w tej chwili , chcę zmienić szkło na jaśniejsze a jak sven zauważyłeś ryzykantem nie jestem i dla świętego spokoju niech analog leży w samochodzie ...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

...ryzykantem nie jestem i dla świętego spokoju niech analog leży w samochodzie.
    jak to nie

MUSISZ GO mieć w torbie przy sobie!

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    jak to nie

MUSISZ GO mieć w torbie przy sobie!
    dokladnie! chyba, ze powiesz ksiedzu; "stary, zrob sobie mala przerwe, bo mi sie 300d zwiesil"

Domyślnie

A jeszcze ostatnie pytanie , którego sprzedawcę na allegro możecie mi polecić jesli chodzi o sprzęt analogowy ?

Coś już napisał
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

A jeszcze ostatnie pytanie , którego sprzedawcę na allegro możecie mi polecić jesli chodzi o sprzęt analogowy ?
    Wysłałem Ci PM w sprawie sprzedaży korpusu EOS 33 z BP-300. Ostateczna cena jest do uzgodnienia. Poczekam na odpowiedzi jeszcze z tydzień, a później wystawię go na allegro z nie pierwszej młodości obiektywem kit 28-80. Cenę z uwagi na prowizję allegro i obiektyw prawdopodobnie zwiększę.
    Ostatnio edytowane przez uldum ; 13-01-2006 o 13:03

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów