Jest już 24-70 2.8 IS II ? Coś przegapiłem?![]()
Jest już 24-70 2.8 IS II ? Coś przegapiłem?![]()
Tani nie był
a czepiacie się szczegółów ja kupiłem sprzęt pod obiektyw. Jako że fotografuje przyrodę najpierw stanęło na dobrym tanim tele i zakupiłem 400 5,6 do tego 7d. do 7demki dołożyli i 50 1,8 to mam a dokupiłem 85 1,8 . O obiektywach wiem jeszcze, że do moich zainteresowań pasowała by 300 2,8.
Ostatnimi czasy chciałem dokupić jakiś spacerowy zoom i za przeproszeniem czarna d...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Miałem go może przez 1 min co mnie się rzuciło w oczy to mały ciemny wizjer, AF i ilość zdjęć w serii. Nie sądzę że ktoś inny będzie wielce zadowolony, jednak pamiętam że niedawno można było kupić 50d za 2200.
1 minutę - i wszystko jasne. I przez tę jedną minutę stwierdziłeś, że kiepski i udzielasz rad innym na podstawie takiej fundamentalnej analizy - gratulacje
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
stary a co tu analizować matryce znam z 7d i wiem jakich zdjęć się mogę spodziewać, opakowanie gorsze. Biorę w łapę czuje, że nie jesteśmy kompatybilni i tyle.
W elektronice to może i sporo (jak patrzę na telefony komórkowe, to jest przepaść), natomiast jeśli chodzi o sprzęt fotograficzny to jest nic. A nawet rzekł bym, że jest regres zamiast progresu. Jedyne co się intensywnie rozwija w fotografii ostatnimi czasy to bełkot marketingowy i różnego rodzaju badziewiaste oprogramowanie ingerujące bez naszej wiedzy w fotki.
Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon