Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Sześciany, prostopadłościany

Mieszany widok

Domyślnie

Moja mama zrobiła sobie taką hmm kolumne-stojak na rzeźby:> zrobioną z takich hmmm cieńkich płyt niby osb tylko że zdecydowanie cieńszej coś jak tylne ścianki w niektórych meblach ale sztywniejsza, wewnątrz każdy z rogów jest wzmocniony listewkami tak jak na rysunku:

I takie usztywnienie zdecydowanie poprawia i stabilność i wytrzymałość bo na niej moja mama umieściła dość ciężkie rzeźby. Całość pomalowana farbą na biały kolor.
    Jak będe miał chwile to mogę zrobić dokładne zdjęcia tego patentu
    Albo mi przyszedł do głowy inny patent;] Kupujesz mały stolik z ikeii koszt ok 20-30zł i trochę go wzmacniasz i osłaniasz bocznymi ściankami z jakichś płyt i co najważniejsze spód również trzeba wzmocnić bo mój np trochę się odkleił od usadowienia modelek na nim:P

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Chciałbym Wam zwrócić uwagę na pewien drobiazg. Skoro ktoś ma zamiar sadzać na sześcianie rozebraną modelkę to mógłby pomimo oszczędności pomyśleć też o jej bezpieczeństwie. Jeśli wpadnie do sześcianu niechybnie może zrobić sobie krzywdę a nawet jeśli nie to taka sesja nie będzie należała do udanych.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów