Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: jak popchnac amatora krok do przodu

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie

ja uważam że autor wątku powinien przestać xxxxxx i zacząc robić zdjęcia. cwiczyłem akrobatyke i nigdy nie nauczyłem nikogo robić salta do tyłu mówiąc jak je zrobić lub każąc o tym czytać. tak samo tutaj weś aparat i idz robić zdjęcia to jedyna metoda na to aby robić lepsze zdjęcia ,nie ma innej ani krótszej ani dłuższej. Idziesz robisz zdjecia wracasz do domu wrzucasz na kompa i widzisz czy jest ok czy nie, i tak do skutku.
    Co do "bycia godnym" umieszczania zdjęc w galerii to kolego, sorry ale opanuj sie z takimi zwrotami, po to jest galeria zeby kazdy mógł umieszczać tam zdjęcia a nie zakładać właśnie takie wątki jak ten w którym prezentujesz kilka portretów z popołudniowego spaceru z dzieciakami. Generalnie ok, spoko, masz dzieci,zone,aparat ,fajnie ale poniżając swoje własne poczucie wartości pisząc w taki a nie inny sposób we mnie wzbudzasz niechęć. Przykro mi to mówić ale zdjęcia nie wyrażają żadnej wartości ani artystycznej ani technicznej, zdjecia są poprostu słabe, albumowe. Mi sie nie podobają, moja rada, idz robic zdjęcia, możesz przeczytać 100000 ksiązek i dalej nic niewiedzieć a mozesz nieprzecytać żadnej i zrobić setki dobrych zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 01-10-2011 o 11:14 Powód: wyedytowałem niby wykropkowane..

Uprawnienia umieszczania postów