Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Profesjonalna sesja komórką

Domyślnie

Nie zawszę żeby zrobić dobre zdjęcie potrzebny jest super sprzęt (pomijając rozdzielczość i przedstawienie tego na odbitce). Uważam że wielu z doskonałych fotografów (nawet z pośród forumowiczów) potrafiło by zrobić doskonałą sesję np:Ślubna , zwykłym kompaktem.
    Wiadomo że sprzęt ułatwia pracę dzięki takim czynnikom jak np:ISO.
    Ale czasem jest nam po prostu wstyd że Ja jako fotograf którego młoda para opłaca robi zdjęcia takim samym aparatem jak wujek Staszek
    Na filmie widać że zdjęcie jest zrobione ajfonem ale nikt nic nie wspomniał o oświetleniu za parę ładnych dolarów

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Obrabiał w gotowych aplikacjach na ajfona. To niezwykle rozbudowane algorytmy. Cena tych najlepszych dochodzi nawet do 3 dolarów.
    No nie jeżeli dobrze zrozumiałem to focił zwykłą defaultową appką na iphonie a o obróbce chyba nie mówił (oglądałem zmęczony i trochę od nie chcenia i drugi raz mi się nie chce więc mogę się mylic :-P )
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz5DmkI Zobacz posta
    Uważam że wielu z doskonałych fotografów (nawet z pośród forumowiczów) potrafiło by zrobić doskonałą sesję np:Ślubna , zwykłym kompaktem.
    Może plener, bo w kościele to chyba z pełnym oświetleniem studyjnym...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Tak plener a kościuł np:Olympusem ZX1 lub Fuji X100 chociaż mój znajomy robił śłub X100 (był gościem) i szału nie ma
    Ostatnio edytowane przez lukasz5DmkI ; 28-09-2011 o 09:20

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów