Cytat Zamieszczone przez mmsza
Widzisz teraz Arkan co miałem na myśli mówiąc, że trzeba sobie jakoś wytłumaczyć zakup?
Amok pozakupowy nie dopuszcza do siebie zadnych argumentów nawet popartych samplami. L Canona jest gówniana i nie przetłumaczysz.
Cieszę się z tego, że Tamron po raz kolejny udowodnił, że tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie,
Z mojej strony EOT.
Sorry, ale piep... bzdury kolego. Jaki amok pozakupowy!? Robię fotki 1 i 2 szkłem i nie trzeba mi okularów żeby widzieć różnicę w postaci efektu końcowego czyli ZDJĘCIA bo o to chyba chodzi...a nie o to czy to jest L, tamron, canon, głośny/cichy AF, wydane 1300 czy 4000 itp. Poza tym o jakich samplach kolega mówi? Ja widzę zmniejszone całe fotki z których NIC nie można powiedzieć o jakości szkła. I jeszcze raz podkreślam ja BARDZO chcę zamienić tego tamrona na tego canona wolę 24-105 od 28-75, IS też się przyda, o wykonaniu nie wspomnę...tylko jest jedno ale: efekt końcowy a tutaj na razie canon nie przekonuje...nie przeczę że coś jest nie tak z tym konkretnym egzemplarzem. Opinie swoją opieram na porównaniu 2 szkieł kóre mam do dyspozycji.