Cytat Zamieszczone przez SimOn!
To jest swego rodzaju chora rywalizacja pomiedzy Caritasem a Owsiakiem ktory promuje szatansie wynalazki jak np: prezerwatywy :-? Bo on jest zly i nie moze zbierac kasy a wogole to jak on smie sie chwalic ile zebral i na co dal.... coz transparentnosc i uczciwosc kole w oczko kole
nie wiem skad masz takie informacje, ale bzdury gadasz to raz, dwa to ze owsiak, caritas, PAH nic by nie zrobil gdyby nie darczyncy czyli my... a licytowanie sie kto ma lepszych darczyncow, czyli kto lepiej pomaga jest IMHO kretynizmem... trzy, caritas rocznie zbiera 200 mln w ciszy i spokoju... owsiak zebral 200mln przez 13 lat... i wydaje mi sie ze jak by odliczyc koszty jakie poniosla sama TVP (czyli nasze pieniadze -abonament) to ta sumka byla by malutka... Jedyna rzecz ktora owsiak robi dobrze to w/g mnie propagowanie charytatywnosci, oraz madre wydawanie pieniedzy... Trzeba pamietac tez ze np przystanek woodstok jest finansowany z tych pieniedzy ktore wczoraj zebrano, ale w zadnej zajawce nie bylo o tym ani jednego slowa - przypadek?
dla mnie EOT

w kazdym razie mialy tu byc zdjecia i na zdjecia czekam!!!