Między innymi
Czekam na wasze fotki![]()
Między innymi
Czekam na wasze fotki![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Poza oczywistą pomocą jaką Orkiestra niesie dzieciakom, b. ważne jest to, że młodzież może poczuć się potrzebna i ważna. Ludzie organizujący zbiórki przekonali się, że można zrobić w Polsce coś dobrego i ciekawego Stawianie w opozycji do siebie różnych inicjatyw harytatywnych to zwykłe szukanie sensacji. To dobrze, że ludzie o różnych światopoglądach, w różnym wieku, mają możliwość uczestniczenia w rożnych inicjatywach harytatywnych (WOŚP, Caritas, PAH itp.).
Pomoc poprzez WOŚP, Caritas, PAH to istotne elementy budowania społeczeństwa obywatelskiego, a tego nam w narodzie brakuje.
Pozdrawiam
PrzemoC
Choć nie udało mi się zrobić fotki bardzo fajnej ale mam coś Dla Canonierów:
Natalka, Kasia i Canony
Ostatnio edytowane przez popmart ; 09-01-2006 o 12:30
Zamieszczone przez Jac
skąd te informacje ? Na stronie Caritas jest napisane że dali 200MLN a nie zebrali a to pewna różnica ... poza tym Caritas działa 365 dni w roku ,pozatym działa w ramach ogromnej instytucji jaką jest kościół...
Nie mam pretensji do nikogo chodziło mi o szczegóły...
Ostatnio edytowane przez popmart ; 09-01-2006 o 12:37
A ja byłem w Tychach. Wesoło było![]()
http://www.autoklub.pl/index.php?pag...id=1136794641&
Zamieszczone przez Driver
Widze ze dojechalesi pewnie gdzies obok stales
oj bylo wesolo byloszczegolnie proba wyeliminowania czarnego konia w druzynie artystow ptrzez rajdowcow
![]()
Zamieszczone przez kane
No pewnie.Stałeś Ty potem Renia Niezbecka a następny to ja
![]()
Zamieszczone przez Driver
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja powiem tak mialem troche z tymi sprawami doczynienie ze tak powiem "od kuchni" i mam swoje zdanie. Ale nie kruszmy kopii tu na forum bo to ma byc watek o zdjeciach i juz. Z mojej strony tez EOT.Zamieszczone przez Jac
podpis...
w sumie masz racje mogli zebrac 180mln a dac 200 mln...Zamieszczone przez popmart
ale to zle czy dobrze? Owsiak robi show i niemogl by zbierac przez 365 dni bo by nic nie zebral, bo show musi trwac krotko zeby sie nie znudzil. poaz tym po co tutaj mieszac kosciol?, rownie dobrze mozna napisac ze owsiak dziala w ramach najbardziej opiniotworczego medium w PL (i chyba tez potezna instytucja) jakim jest TVP. i co z tego?Zamieszczone przez popmart
EOT