za wszystkim zdaje się siedzi ojczym derektor i radio Ma..tylda??:
za wszystkim zdaje się siedzi ojczym derektor i radio Ma..tylda??:
Niektórzy psioczą na Owisiaka, ale ja se myślę, że jakby robił jakieś przekręty to już by dawno to dziennikarze wyniuchali a tak mamy oto XIV finał za sobą bez większych zajawek typu dresy gonią dzieciaków ze skarbonkami...
BTW, powinni kilku dresów popodpuszczać 'skarbonkami-bombkami', skończyło by się wandalświństwo...![]()
w zasadzie o co im chodzi??? o kasę??? kilka przykładów proszę...
no i gdze jest to swiatelkomialo juz tutaj byc kilka godzin temu
To jest swego rodzaju chora rywalizacja pomiedzy Caritasem a Owsiakiem ktory promuje szatansie wynalazki jak np: prezerwatywy :-? Bo on jest zly i nie moze zbierac kasy a wogole to jak on smie sie chwalic ile zebral i na co dal.... coz transparentnosc i uczciwosc kole w oczko koleZamieszczone przez marcingreen
![]()
podpis...
nie wiem skad masz takie informacje, ale bzdury gadaszZamieszczone przez SimOn!
to raz, dwa to ze owsiak, caritas, PAH nic by nie zrobil gdyby nie darczyncy czyli my... a licytowanie sie kto ma lepszych darczyncow, czyli kto lepiej pomaga jest IMHO kretynizmem... trzy, caritas rocznie zbiera 200 mln w ciszy i spokoju... owsiak zebral 200mln przez 13 lat... i wydaje mi sie ze jak by odliczyc koszty jakie poniosla sama TVP (czyli nasze pieniadze -abonament) to ta sumka byla by malutka... Jedyna rzecz ktora owsiak robi dobrze to w/g mnie propagowanie charytatywnosci, oraz madre wydawanie pieniedzy... Trzeba pamietac tez ze np przystanek woodstok jest finansowany z tych pieniedzy ktore wczoraj zebrano, ale w zadnej zajawce nie bylo o tym ani jednego slowa - przypadek?
dla mnie EOT
w kazdym razie mialy tu byc zdjecia i na zdjecia czekam!!!
http://www.tarnow.net.pl/index.php?p...domosc&id=3354
Moje zdjecia tu ^^^^![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Marcin powiedz dlaczego obciąłeś głowę w zdjęciu 5?
kobieta się nie zgodziła na publikację czy co?!?!
bo niewierze że tak kadrowałeś.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Tak mi sie zdjecie udalo niefortunnie bo bylo robione z doskoku praktycznie - a nie chcialo mi sie juz kadrować w PS...
Zdjecia na strone wędrują bez obrobki zadnej (tylko wybór co lepszych) - kiedyś się w to jeszcze bawiłem ale szkoda czasuI tak wymarzłem tam z 5 godzin
![]()
Ostatnio edytowane przez ripek ; 09-01-2006 o 11:03
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Aaa to dlatego nie przyjechales do Krakowa?