Zakładam nowy wątek o orkiestrze w tym roku może zrobił ktoś coś fajnego...
ja zamieszcze coś za pare godzin ... Światełko do Nieba
Zakładam nowy wątek o orkiestrze w tym roku może zrobił ktoś coś fajnego...
ja zamieszcze coś za pare godzin ... Światełko do Nieba
Rok temu Swiatelko bylo sliczne... chcialem sie wybrac w tym roku ale tak kiepsko sie czuje (niedawna choroba, psychicznie i fizycznie slabo, niezmotywowany, zimno, chandra i w ogole marudze) ze sie nie rusze dzis.
Kto ma statyw, wezyk i odrobine ochoty - niech sie ustawi pod domami centrum naprzeciw sceny, dobrze wyceluje i foci - jeszcze zdazycie moze.
OCHOTĘ MAM; chciałem iść, ale odesłałem głowice z nadzieją wymiany a wężyka też nie mam - chociaż z tym drugim myśle bym sobie poradził...:neutral:
pozatym jak zwykle samemu :neutral:
pooglądam z balkonu...
a w mojej wielkiej wiosce nie grają... wandale zniszczyli coś na terenie pałacu Branickich... chyba roślinki - krzewy i ogrodzenie na ponad 12tys zł i organizatorka musi za to zapłacić... w tym roku nikt nie odważył się organizować WOŚP w b-stoku... kicha... miałem nadzieję, że zrobie jakieś fotki fajerwerków bo w sylwestra nie miałem możliwości...![]()
pozdrawiam
Metus
ogólnie mam wrażenie, że akcja "ucicha" - tzn mam na myśli to, że w okolicy gdzie mieszkam cicho od chyba dwóch lat, żadnych większych imprez/koncertów...
nawet ksiądz dzieci ze skarbonkami spod drzwi kościoła goni...![]()
w koncu wierni nie rzucaja i tu i tuZamieszczone przez mmsza
![]()
za wszystkim zdaje się siedzi ojczym derektor i radio Ma..tylda??:
Niektórzy psioczą na Owisiaka, ale ja se myślę, że jakby robił jakieś przekręty to już by dawno to dziennikarze wyniuchali a tak mamy oto XIV finał za sobą bez większych zajawek typu dresy gonią dzieciaków ze skarbonkami...
BTW, powinni kilku dresów popodpuszczać 'skarbonkami-bombkami', skończyło by się wandalświństwo...![]()
w zasadzie o co im chodzi??? o kasę??? kilka przykładów proszę...
Racja racja !! No na lini kosciol - Owsiak zawsze byla ze tak powiem niechecZamieszczone przez mmsza
??: A chlop duzo dobrego robi...
podpis...