no chyba, że padnie w międzyczasie migawka...![]()
no chyba, że padnie w międzyczasie migawka...![]()
W sumie dużo, ja co prawda nigdy jakoś szczególnie nie liczyłem ile robię (nigdy mnie to nie niepokoiło), ale też udaje mi się robić więcej niż teoretycznie deklaruje Canon, szczególnie jak nie używam właśnie Lv oraz lampy wbudowaneji oraz IS,
550d ma bardzo dobry aku![]()
Szybko to się rozładowuje aku w 5D i 20D na mrozie :-) 2 k zdjęć na jednym malutkim akumulatorku to naprawdę świetny wynik. Aparat nie zegarek żeby mu baterie raz na dwa lata zmieniać ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Dobra dzięki za odpowiedzi. Mam nadzieje że komuś się ten temat przyda. Myślę że jest on do zamknięcia.
Dopiero zaczynam.
Canon EOS 550D + Canon 18-55 mm f/3.5-5.6 IS + Canon EF 50 mm f/1.8 II + karta SanDisk SDHC Extreme 8GB class 10 + Lowepro SlingShot 302 AW
[SIGPIC][/SIGPIC]
Na CB nie praktykujemy zamykania tematów "na życzenie".
Szczególnie że ktoś może mieć podobny dylemat /* i będzie chciał się dopisać.
/* - sam wątpię w to co piszę.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Że robi tylko 1900 zdjęć na jednym ładowaniu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Panowie, nie ironizujcie, Kolega ma tylko 14 lat
i dopiero wszedł w świat szeroko pojętej fotografii