BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Rozumiem. Te nadpisane to pewnie na sucho nie da się określić, które to będą? No bo pewnie nie będą to pierwsze trzy z pośród tych starych
Przy złych wiatrach może to byc kilka zdjęć, czy faktycznie jeżeli rozmiar jest identyczny tych fotek to poza trzema nadpisanymi podzyskam wszystko?
Kolaj dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam
natali
canon 30d+ Tamron 17-50 2.8 + kit + spro chęci...
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Spróbowałam i niestety PhotoRec nie potrafi u mnie nic wyszukać i zapisać. Tworzy loga ale twierdzi, że nie widzi dysku. Dziwne ponieważ po odpaleniu programu widzi dysk, gdyż go wskazuję.
Natomiast posłużyłam się DriveRescue i po 7 minutach mielenia 4GB karty prawie 600 a więc o ile dobrze pamiętam wszystkie udało się odzyskać.
link do programu:
http://lomsel.com.pl/index.php?actio...ype=T&progid=8
Z tym, że jest mały problem odzyskane pliki są częściowo uszkodzone. Wszystkie są albo od góry albo od dołu obcięte (szare pole) w różnym stopniu. Jedne mniej inne więcej.
ps. Zapomniałam.
TestDisk oraz DriveRescue znajdują te trzy pliki które pstryknęłam po formacie :/ I te zdjęcia są ok.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Digital Image Recovery v 1.47 miód na moje skołatane serce![]()
Ostatnio edytowane przez natali12 ; 24-10-2011 o 18:21 Powód: Automerged Doublepost
pozdrawiam
natali
PhotoRec działa dobrze ale trzeba określić odzyskiwany typ pliku. Dla Canona .CR2 lub jpg
Sprawdziłam raz jeszcze. Oczywiście warto czasami przejrzeć opcje, zwłaszcza w programie którego się nie zna. Wybranie formatu pliku załatwiło sprawę. Dzięki wielkie. Teraz już wiem, że format to nie tragedia. Najważniejsze, żeby nie panikować. Dzięki za pomoc.
pozdrawiam
natali