Otóż miałem właśnie podobny przypadek. Zdjęcia najpierw robione w Raw potem przestawione do JPG, zmiana karty i dalej w Raw i ponownie na pierwszą kartę i kilka zdjęć w Raw i potem do końca karty w Jpg. Wszystkie Jpgi robione po ostatniej zmianie zniknęły z pierwszej karty. Dodam, że karta była byle jaka (Pretec) ale udało się odzyskać wszystkie zdjęcia.Samo przestawienie rozdzielczości w aparacie nie jest powodem, że zdjęcia z karty wyparowały.
Spróbuj - ja na swojej karcie robiłem kilka eksperymentów i po kilku formatach i robieniu ponownie zdjęć udało się odzyskać bez problemu te sprzed kilku formatów. Zaznaczam, że nigdy nie robiłem zdjęć do pełnego zapisu karty....a już na pewno nie używając powszechnie dostępnego sprzętu i oprogramowania, jak sugeruje Janek1977.
Pewnie nie chciało im się zajmować za grosze jakąś kartą z aparatu. Tak jak napisałem - formatowanie wcale nie usuwa danych, a jeśli to było tylko jednokrotne nadpisanie i może nie do pełna to spróbuj - co Ci szkodzi, według mnie jest duża szansa na odzysk. Kolega parę postów wyżej podał link do dokładnej instrukcji tego programu.Rozgladalem sie za firma odzyskujaca dane i wszyscy zaznaczali ze po napisaniu to nic nie zrobia.
Na koniec dodam: spróbujcie, zobaczcie co osiągnięcie i podzielcie się opinią na temat tego lub może lepszego programu, od samego gadania nic się nie odzyska.