Pokaż wyniki od 1 do 10 z 94

Wątek: Mam 15 tyś zł. Na co przeznaczyć?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Las3k
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    a pytał ktoś, czy kolega w ogóle umie zdjęcia robić?
    Jak dla mnie offtop. W najgorszym wypadku kupi, to się nauczy, co za różnica i co to wnosi do wątku?
    C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Las3k Zobacz posta
    W najgorszym wypadku kupi, to się nauczy, co za różnica i co to wnosi do wątku?
    No właśnie niekoniecznie. Równie dobrze wtopi masę kasy i nic z tego nie wyjdzie bo fotki będą wyglądać jak robione 1000D z kitem na programie zielony kwadracik. Sporo już było na CB takich przypadków ;-)
    Pytania o zakup na raz całego zestawu sprzętu budzą takie podejrzenia, chyba że zadaje je ktoś przesiadający się z innego systemu.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    No właśnie niekoniecznie. Równie dobrze wtopi masę kasy i nic z tego nie wyjdzie bo fotki będą wyglądać jak robione 1000D z kitem na programie zielony kwadracik. Sporo już było na CB takich przypadków ;-)
    Pytania o zakup na raz całego zestawu sprzętu budzą takie podejrzenia, chyba że zadaje je ktoś przesiadający się z innego systemu.
    no nie bardzo - gdybym chciał przejść na żółta stronę mocy to na dziś wiedziałbym dokładnie co mi nie odpowiada w Canonie. Inaczej nawet nie dopuszczałbym do siebie takiej myśli. Bo i po co ?
    Jeżeli ktoś zmienia to raczej musi mieć jakiś powód. chyba, że miał np. D40 + kit i pomyślał, że jak kupi jakiegokolwiek Canona to jego zdjęcia będa od razu super i wspaniałe. Ale ten profil klienta nie ma wolnych 15tys.

Do wszystkiego trzeba dojrzeć. Jeżeli nie wiesz czego potrzebujesz to znaczy, że tego nie potrzebujesz :P Nasze posty to jak dawanie rady jaki samochód kupić komuś kto nigdy nawet auta nie prowadził, ale chce zostać taksówkarzem.
    40D + BG-E2N + 16-35 + 50 + 85 + 70-200

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cluer Zobacz posta
    no nie bardzo - gdybym chciał przejść na żółta stronę mocy to na dziś wiedziałbym dokładnie co mi nie odpowiada w Canonie. Inaczej nawet nie dopuszczałbym do siebie takiej myśli. Bo i po co ?
    Jak myślałem, przez moment, o zmianie systemu to też dokładnie wiedziałem i właśnie dlatego bardzo szybko mi przeszło :-)
    Do wszystkiego trzeba dojrzeć. Jeżeli nie wiesz czego potrzebujesz to znaczy, że tego nie potrzebujesz :P
    A i owszem :-)
    Nasze posty to jak dawanie rady jaki samochód kupić komuś kto nigdy nawet auta nie prowadził, ale chce zostać taksówkarzem.
    Dajmy się wypowiedzieć zainteresowanemu :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów