Ciekawe co ma wieksza liczbe odwiedzin? Takie szmatlawce czy np Optyczne? ;]
Aaaa poza tym takie szmatlawce same sie narzucaja i otwieraja tu i owdzie :/
Ciekawe co ma wieksza liczbe odwiedzin? Takie szmatlawce czy np Optyczne? ;]
Aaaa poza tym takie szmatlawce same sie narzucaja i otwieraja tu i owdzie :/
W Polsce o 17 pozycji lepsze jest jednak optyczne.pl z wynikiem 480.
Coś Wam powiem. Miałem dzisiaj w ręce tego Hermesa co wyszedł nowego. I jakby mnie było stać i urządzał mieszkanie to bym go kupił, dobrze by wyglądał na półce obok lampki nocnejBardzo ładnie na żywo się prezentuje, ale to jest po prostu mebel.
Skoro Nokton jest duży, to jaki jest Nocti ?Ja mówię o walorach optycznych.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Czytam tak Wasze dyskusje... Mysle, ze w tym wszystkim jest tez taki element, ktory tu sporadycznie wystepuje, a jest nim przyjemnosc robienia zdjecia.
Oczywiscie, system Canona ma takie obszary, gdzie ta miodnosc wystepuje mocno. Sam tego doswiadczam z dwoma szklami swojej szklarni.
Mimo wszystko nadal zaluje swojej decyzji sprzedania Epsona RD-1. Tam przyjemnosc obcowania z aparatem naprawde oryginalnym byla wielka. Zostal mi summicron 50/2, do ktorego szukam body, ale nie smiem go podpinac pod nexa, czy m4/3. Nie ta liga..... I czekam, obserwuje, moze sobie jakies m8 kupie, jak troche dozbieram kasy....
Chodzi o te miodnosc, o przyjemnosc obcowania z aparatem.
M9 jest na tej liscie w topie.
A to prawda. Nigdy tyle razy sam do siebie sie nie cieszyłem podczas fotografowania jak z M9. Jest to tez jedyny aparat któremu wyznalem miłość pare razy hehe![]()