Tutaj troche koloru o ktorym juz kraza legendy:
http://MistrzUcieczki.digart.pl/digarty/
Tutaj troche koloru o ktorym juz kraza legendy:
http://MistrzUcieczki.digart.pl/digarty/
mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Podsumowując (z mojej strony):
Świetne zdjęcia i - mimo niepotrzebnych napinek - ciekawe przemyślenia.
Dziękuję chłopaki. Przekonaliście mnie, że nie potrzebuję Lejki.
EOS - conditio sine Kwanon...
Po co skoro te w BW są wyśmienite?Dziękuję za zdjęcia. Szkoda, że nie ma nic w kolorze.Tylko strona diabelsko niewygodna w użytkowaniu.
![]()
Bo wiesz, ogólnie, to żeby zdjęcie nabrało walorów wystarczą 2 zabiegi:
1. fajna konwersja do CB
2. kadrowanie w kwadracie.
Wtedy z naprawdę kiepskiego zdjęcia można zrobić całkiem znośne.
Oczywiście, zdjęcia Mistrza Ucieczki nie potrzebują tych zabiegów. Zadziwiło mnie tylko, że brak w portfolio kolorowych, jako że dobre czarnobiałe zdjęcie, to i telefonem nie problem zrobić. (Jak się umie, oczywiście).
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Hmmm, ja np. nie umiem robić czarnobiałych zdjęć. Więc nie wiem czy z tą teorią mogę się zgodzić.
Przeniosłem do "różności o fotografii" bo cokolwiek obiegliśmy od tematu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kwadratów tam nie widziałem. A BW fajne.Bo wiesz, ogólnie, to żeby zdjęcie nabrało walorów wystarczą 2 zabiegi:
1. fajna konwersja do CB
2. kadrowanie w kwadracie.Tam jednak bardziej liczą się decydujące momenty złapane. I to widać nawet w BW.
A słabemu zdjęciu to i BW nie pomoże. Wiem po sobie. ;D
Znaczy, ze jak robie czarnobiale, kwadratowe zdjecia to jesli sa dobre, to zasluga czarnobieli i kwadratu? Zasmucilem sie troche. 10 lat psu w bude...![]()