Na Autralijskie owce wystarczy rowerZnacznie bardziej się 4WD przydaje, jako taki.
Na Autralijskie owce wystarczy rowerZnacznie bardziej się 4WD przydaje, jako taki.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Panowie, ja do Melbourne się miałem przeprowadzić. Spokojnie![]()
Leica jest aparatem stricte reportazowym
Bzdura jest wypisywanie ze brak zoomow czy dlugich tele jest wada tego systemu
Tak sie sklada ze nie przez przypadek uzytkownicy tych aparatow maja czest jedno, max dwa szkla
To jest swiadomy wybor po latach fotografowania
obecnie Jest pelno bezplciowych fotografow ktozy nie wiedza co chca pokazac za pomoca zdjec ale dla pewnosci kupuja szeroki zoom,standard, biale tele i ze 3 stalki w tym jedna do macro
Wiekszosc z tego i tak sie kurzy bo od robienia zdjec wazniejsze sa dyskusje kiedy wyjdzie nowa puszka
mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
www.mariuszjaniszewski.pl
Nie chce zeby zabrzmialo tak ze ktos kto ma eMke jest lepszy, bo tak nie jest
Wielu jest snobow kupujacych zarowno laice jak i 1d czy d4
Jak rowniez wielu swietnych fotografow robi zdjecia m9 czy d60
Wazne zeby czerpac z tego przyjemnosc a nie nie majac wiedzy o danym aparacie szufladkowac pogardliwie ich wlascicieli
mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl
Dziękuję za zdjęcia. Szkoda, że nie ma nic w kolorze.
---Moje zdjecia na FB---
---Moje zdjecia na FB---