Strona 10 z 42 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 412

Wątek: Leica M ... ? takie tam przemyślenia

Bywalec Awatar Tornvald
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Jest czarna taśma Leici w czerwone kropki ,do zaklejania czerwonych kropek na aparacie ale droga.Taka biżuteria wśród taśm...
    Hahah zebys wiedzial,ze o tym samym pomyslalem;]
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Przecież było w tym wątku, że mają aparat w wersji bez kropki za 1k zł więcej.
    Jesli jednak ktos kupil wczesniej aparat z kropka to co ma zrobic? Kupic tasme do upgrade'u

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Miałem ten pasek z jakimś canonem, albo i z dwoma. Dla mnie za duży i zbyt inwazyjny
    Hmmm..a co rozumiesz przez inwazyjny w sensie paska? Fakt jest szeroki za to sie nie wpija w szyje
    Ostatnio edytowane przez Tornvald ; 12-05-2012 o 23:12 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tornvald Zobacz posta
    Jesli jednak ktos kupil wczesniej aparat z kropka to co ma zrobic? Kupic tasme do upgrade'u
    Dajesz aparat do serwisu i 3000 zł i wraca w wersji bez kropki i dodatkami

Cytat Zamieszczone przez Tornvald Zobacz posta
    Hmmm..a co rozumiesz przez inwazyjny w sensie paska? Fakt jest szeroki za to sie nie wpija w szyje
    Rzuca się w oczy

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Ja Ci za 3 tyś. usunę tę kropkę, a jako dodatek dam unikalną paczkę gum JuiceFruit z serii limitowanej Może być?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Wystarczy mi taśma za 60 zł

Bywalec Awatar Tornvald
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Hmmm..wlasnie nie pamietam bo kiedys o tym czytalem ale zdawalo mi sie,ze upgrade nie obejmuje usuniecia kropki Wiem,ze na pewno zmieniaja szybke wyswietlacza ale chyba za 6 a nie 3tys Przeciez to upgrade musi byc drozszy niz roznica w cenach z kropka i bez

A tak powazniej to sie smiejemy ale Leica a zreszta nie tylko dorabia sobie na takich rzeczach, wersjach limitowanych. O ile dla Canona, ktory tlucze miliony puszek nie mialoby to wiekszego znaczenia to taka firma jak Leica, ktora wydaje mi sie,ze jest niewielka dorabia sobie na badania i rozwoj. I chwala im za to,ze tak potrafia. Wszyscy mowia,ze Canoan zarabia na XXX D anie na 1..

Domyślnie

Kropka jest usuwana, wymieniany jest cały top-plate. Nie wiem za ile dokładnie, bo mnie to nie interesowało.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie będę komentował szczegółowo. Twoje argumenty brzmią jak amatora z tygodniowym doświadczeniem. Po części sa nieprawdziwe, po drugiej wymieniles zalety (!!) a nie wady. Widać, potrzebujesz kompaktów z x200 zoom - znajdziesz w Media Markt za rogiem
    Miałem nieprzyjemność fotografowania M 6 przez jakieś dwa tygodnie i faktycznie niezłej jakości zdjęć nie rekompensuje marnota obsługi. Dałem się jak sztubak ogłuszyć i drogą kupna nabyłem Leica Minilux. Jakość zdjęć była świetna do czasu kiedy nie dostałem Olympus mju II Zdjęcia w zasadzie nie do odróżnienia tylko cena ośmiokrotnie mniejsza. Miałem też kolejne nieporozumienie Leica Digilux 3 taka niby lustrzanka co to przy długich czasach dawała zafarb fioletowy na zdjęciach w postaci plam. Ale za 7500zł za puszkę nie można za wiele wymagać. Potem jakiś czas miałem Panasonic L10 z optyką Leica i aparat był super tyle, że niestety była to efemeryda bez kontynuacji. Taki kompakt zoom x200 używam od czasu do czasu. I było nie było Leica też ma taki w swojej ofercie.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Jakże giętki język musi mieć ten, który potrafi wyrazić współczucie mieszczące się w 1mm x 1cm x 1cm!?
    Jacek_73 - spróbujesz?
    Zawsze do usług

O milimetr cacko tyje
    a niby_ciężar wygina szyję
    taka lekka miała być ta LEICA
    a co to będzie jak dojdzie naklejka?

Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Bywalec Awatar Tornvald
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Film z robienia M9 Hermes w sumie fajnie zrobiony i milo sie oglada ale momentami mialem wrazenie,ze wszystko sie dzieje w XIX wiecznym warsztacie krawieckim a nie nowoczesnym zakladzie gdzie produkuje sie aparaty cyfrowe;] Aaaaa i zauwazylem ,ze do Hermesa biedroneczki nie pasuja!?
    Swoja droga ta torba z zestawu to mi sie podoba

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ani R8 Jak już w temacie Leicy jesteśmy
    Leica miała i R8 i R9 i co z tego? I posiadacze optyki z bagnetem R są szczęśliwi bo muszą. A szczególnie ci co za swoje szkła zapłacili po 20kzł.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Zawsze do usług

O milimetr cacko tyje
    a niby_ciężar wygina szyję
    taka lekka miała być ta LEICA
    a co to będzie jak dojdzie naklejka?

Baletnice cisną kapcie
    Cienki pasek ciśnie szyje
    Korpus cienki też już nie jest
    Przez soczewkę co to tyje
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 13-05-2012 o 01:24 Powód: Automerged Doublepost

Strona 10 z 42 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów