Dinderi chetnie teraz twoje zdjecia zobacze
Nawet obnize ci poprzeczke, te latwiejsze do zrobienia, b&w pokaz
Dinderi chetnie teraz twoje zdjecia zobacze
Nawet obnize ci poprzeczke, te latwiejsze do zrobienia, b&w pokaz
mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl
Gorzej jeżeli nadal nie są dobre. Wtedy to psu na budę.Znaczy, ze jak robie czarnobiale, kwadratowe zdjecia to jesli sa dobre, to zasluga czarnobieli i kwadratu? Zasmucilem sie troche. 10 lat psu w bude...![]()
I tak sie zdolowalem. Od jutra przechodze na kolor i 3:2.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
To ja wiem. Chodziło mi o dosłowne tłumaczenie. Co psu na budę? Jedzenie? Kupę?![]()
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Nie, to wcale nie znaczyPodałem tylko co zrobić żeby polepszyc słabe zdjęcie. Nie znaczy to że zdjęcie B&W w kwadracie jest tylko dlatego dobre, że jest w BW i kwadracie.
Prosz, https://www.facebook.com/pages/Mirek...4080?sk=photos
i tu: www.mirekkania.com
Dziękuję za okazaną litość.Nawet obnize ci poprzeczke, te latwiejsze do zrobienia, b&w pokaz
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Może kiedyś budy budowało się i wyposażało w rzeczy przeznaczone do wyrzucenia?A swoją drogą, to co ma oznaczać to staropolskie przysłowie?
Jedynie odnioslem sie do twoich slow wiec zupelnienie rozumiem twojej uwagi
Rowniez dziekuje za zdjecia
Odkladajac na bok fakt czy sa lepsze czy gorsze to poprostu nie sa to zdjecia do ktorych eMki sa stworzone
Nie widze zebys fotografowal w sytuacjach gdzie maly, niepozorny dalmierz stanowi handycup
Dlatego tez nie wiem na jakiej podstawie glosisz tezy odnosnie m9
mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl