Jak dla mnie miłe i fajne kadry.
Jestem zwolennikiem bardziej podkręconych zdjęć, ale myslę, że nie mają prawa się nie podobać :]
te świeczki na pierwszym planie to nie jest dobry pomysł
A gdzie pan młody? To nie jego ślub? Na 5 zdjęciach na których występuje, dwa razy przypalasz go świecą (głupio to wygląda i kiczowato), a dwa razy jest poza GO. Ślub to przecież sakrament obojga młodych, a ty widać skoncentrowałeś się na pani.
I jeszcze komentarz do dwóch zdjęć
4. Para młoda wygląda jak z programu kryminalnego (rozmyte twarze)
8. Sytuacje śmieszne i komiczne na zdjęciach ślubnych są pożądane, ale twarz pani młodej na tym zdjęciu wygląda strasznie, mogłeś je odpuścić.
Canon 7D / 350D + Spedlite 430EX
Canon: 17-40mm 4L / 50mm 1.4 / 70-200mm 4L
Przepały na sukni kolego!! Panna młoda chce widzieć w czym do ślubu szła.
5D+grip x2, C 28 1.8, C 50 1.4, C 85 1.8, T 17-35 2.8-4, lampa itp, itd.
Tu był adres strony ale ktoś miał zły dzień...
Ja tu widzę zame przepały albo czarne plamy, gdzieniegdzie jakieś półtony. Powtórzę pytanie zadane w innym poście. Skąd ten trend?
dziekuje za komentarz.
chcialbym jednak sie troche obronic.
jezeli chodzi o 4 uwage skupilem jak mozna zauwazyc na czlowieku po prawej,,MP byla tutaj drugoplanowa sprawa, co do 8 masz calkowita racje , postaram sie wrzucic za kilka dni kolejna pratie zdjęc majac nadzieje ,ze przeczytane uwagi pozwola mi na wyeliminowanie błedów.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a moge zapytac . ktore kadry sa zle ? i dlaczego jezeli mozesz to w paru zadaniach uzasadanic , bede wdzieczny.
Ostatnio edytowane przez hudant ; 25-09-2011 o 00:27 Powód: Automerged Doublepost
Czwórka fajnie uchwycony moment, sensowna zabawa GO, choć trochę bym popodcinał i zrobił w czerni - bieli, reszta to dalsza praca, kąbinowanie, szukanie kadrów i walka z przepałami.
generalnie nie podoba mi się, ani obróbka ani kadry, bez polotu, ot tak poszedł wziął lustro i sfocił ślub, tłumaczenie dlaczego nie podobają mi się kadry to jak obrażanie fiata 126p , niby słabe,stare i nic nie warte ale to jednak dalej auto, tak samo tutaj, zdjecia jak zdjęcia słabe