No i doszliśmy do jakiegoś porozumienia - ufffZamieszczone przez pn_
![]()
No i doszliśmy do jakiegoś porozumienia - ufffZamieszczone przez pn_
![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Co... D200 masz i zabolalo?Zamieszczone przez czornyj
Serio to wziales do siebie? LOL
A btw... Co ma obiektyw do kaszy na zdjeciu?
...
Nie mamAle twoja troska o moje odczucia jest doprawdy wzruszająca! Co do kaszy - to prawdę powiedziawszy średnio mnie interesuje kulinarny aspekt fotografii i wogóle nie poruszałem tego tematu. Zdjęcia z d200 są jednak ewidentnie spaprane - nieostre i małokontrastowe, a ponieważ widywałem zdjęcia z tego aparatu, które w owe przymioty (ostrość i kontrastowość) obfitują, podejrzewam, że coś było nie tak...
Ostatnio edytowane przez czornyj ; 12-01-2006 o 18:46
Spokojnie, spokojnie, Kolega KuchateK ma po prostu taki sposob wypowiedzi :-)Zamieszczone przez czornyj
a czy byłbyś tak uprzejmy i podał jkiegoś linka? Bardzo chciałbym zobaczyć te zdjęcia tym bardziej, że premiera następcy 20D tuż tuż, a ja chcę widzieć jak najlepsze aparaty Canona (wymuszane dobrą, zdrową i realną konkurencją).Zamieszczone przez czornyj
Skad to wiadomo?Zamieszczone przez Kubaman
A to zes sie nadyskotowal. I strasnie to pokretne o tym co piszesz.Zamieszczone przez czornyj
Przenikliwosc powiadasz?? Najwieksze gur'a zoltego forum, twierdza ze widza wiecej szczegolow na ISO800 z Nikona na tych zdjeciach??
Wiec zle kolego trafiles. Tu dyskusje sa zdecydowanie bardziej merytoryczne. I przede wszystkim z jednego podstawowego poziomu: canoniarze jakos potrfia przeflkac to, ze ich korpusy sa mniej wypasione i jakos z tym zyc. Czego zyczyc zoltym kolegom wzgledem jakosci matryc, ktore Nikon wsadza do swoich aparatow. Zeby tak przestali udowadniac ze czarne jest biale.
Nie ma w tym co pisze zadnej zlosliwosci. Ot taka osobista obserwacja.
Marcin
Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.
"I had a dream..." Mnie to wystarcza, a czy tobie, to już mnie nie obchodzi.Zamieszczone przez pn_
Jak zwykle :-DZamieszczone przez Kubaman
On tez mial pewnie piekny sen i mu to wystarcza :-DZamieszczone przez Kubaman
oo, pozwólmy się wypowiedzieć koledze. Poza tym ja widziałem choćby na forum Nikona wiele zdjęć z D200, które były kiepawe, więc może jednak będzie tak uprzejmy i coś poda? Zależy mi na tym, zupełnie serio.Zamieszczone przez pn_