A streszczenie dla nieklikaczy?
(nieklikacz - osoba odczuwajaca niechec do klikania w zewnetrzne linki z powodu np lenistwa, paranoi itp)
Zamieszczone przez Vitez
W największym skrócie - efekt istnienia konkurencji, czyli adobowe Aperture. Wersja dla włascicieli słabszych maków w przyszłym tygodniu, dla pc - w dalszej perspektywie.
--
pozdrawiam,
Rafał
"Exclusive -- Refusing to stand idle while Apple Computer woos digital photographers with its new Aperture post production tool for working with RAW images, Adobe Systems next week will unveil a similar piece of software designed to lure back its professional audience, AppleInsider has learned."
no i ? :-)
No chyba wszystko juz jasne :-)
Pozwolilem sobie dokleic zduplikowany watek bebopa o LightRoom do tego, juz istniejacego.
Vitez, ja konkretnie z linkami do stronki z downloadem, screenek z programu etc.Zamieszczone przez Vitez
gra i buczy bebop
Wiem i widze... ale to nie zmienia faktu ze zduplikowales watek o tym samym programie. Mogles sie tu, w tym watku po prostu dopisac - wiekszosc ludzi uzywa opcji "Nowe Posty" wiec bez obaw - zostalbys na pewno zauwazony 8)Zamieszczone przez bebop
no i jak to bedzie chodzic jak adobowski bridge to podziekowal bardzo.
...
Bepop, a przyznaj sie jeszcze jakiego masz Maca i jak szybko Ci ten LightRoom chodzi bo nie wiem czy w ogole warto to sciagac...