BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Trudno w to dzisiaj uwierzyć, ale kiedyś wszystko się robiło na oko kiedy jeszcze nie było jutubu. Byłem kiedyś w muzeum i widziałem te Rymbranty i Rubensy czy Vangogi, to naprawdę pożal sie Boże, kolory skóry to dzisiaj najmarniejszy kotleciarz robi lepsze bo taki malarz to farby przy świeczce ponoć mieszał i to pod wpływem, bo o WB i pipetce pojęcia nie miał, no to nie dziwota że takiego badziewia natworzyli, że oczy bolą.
Wszystkie ludzkie zmysły mają zdolność dostosowywania się do warunków otoczenia. Dzięki temu przetrwaliśmy, jako gatunek, od czasów, gdy nie było pipety, a w dyskusji miał rację ten, który dźwignął cięższą maczugę...
Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 18-09-2011 o 14:00
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Z tą maczugą to nie do końca...jest coś takiego jak relatywność ciężkości maczugi a siła umysłu, oraz Zen a wywijanie maczugą![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Myślisz, że 150tyś lat temu były już tak ciężkie umysły, że dawały radę maczudze?
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Przyznam Ci się z rękoma na sercach że nie wiem, ale zdawało mi się, że maczugę opatentowano dużo później...widocznie mocno się myliłem. Co nie zmienia faktu że ludzie byli zawsze jacyś 'inni' i mięsień trójgłowy ramienia nie odgrywał decydującej roli![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
mi po długich bojach udało się w końcu zmienić powłokę w W7, żeby "wyszarzyć" te wszechobecne błękitne... cuda
3 grosze na dowód relatywności postrzegania kolorów: ja to na ten przykład mam tak, że jednym okiem widzę cieplejsze kolory, a drugim chodniejsze