To jeszcze jedno zrobione przy tej samej okazji. Moim zdaniem gorsze (ten cien na samochodzie:neutral: )
to jest lekko psute, widac gdzie
To jeszcze jedno zrobione przy tej samej okazji. Moim zdaniem gorsze (ten cien na samochodzie:neutral: )
to jest lekko psute, widac gdzie
Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 05-03-2007 o 12:40
podpis...
o nie teraz to mi nie powiesz. Niebo jak byk jest PSute. PSuć można i po zeskanowaniu, a to na moje oko nie jest prawdziwe niebo./ Nie czepiam się, bo zdjęcia i tak mi się podoba.
Zamieszczone przez Kubaman
kubaman, tak jak mowilem PieS. niebo to shadow/highlight i w kolorkach grzebane.
widac to po tej swietlistosci ktora pojawia sie wkolo ciemnych partii fotki.
...
Heh co ja bede sie tlumaczyl trafiles w 50%. Kolory lekko ruszone ale zadne shadow/highlight ech...Zamieszczone przez bonk
Mialem nadzieje ze ktos cos milego powie a nie ze napadniecie na nowego ze wam kit wstawia....![]()
podpis...
hehe, to akurat ryzykowne podejścieZamieszczone przez SimOn!
To jest tfurcza krytyka. Zresztą zachęcam cię do słodkiej zemsty i podreperownia chumoru poprzez ocenę moich zdjęć w moim wątku
![]()
Heheheh nie omieszkamZamieszczone przez Kubaman
![]()
Ale w kazdym razie dzieki chlopaki za te dobre slowa![]()
Zreszta ta cala dyskusja o PSie... zostawmy to ja wiem swoje wy swoje. Jak ochloneno moze jeszce cos wrzuce ale juz w innym klimace.
podpis...
Wiem ze swiatlo nie jest idealne ale coz ..warunki domowe, swiatlo zastane.
>> Zdjecie niestety nie wroci <<
Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 05-03-2007 o 12:41
podpis...
Dzieki.Zamieszczone przez Kubaman
Ale w jakim sensie Twoim zdaniem jest Psute?? Jezeli masz na mysli podkrecenie kolorkow, odszumianie, i troche rozjasniania to masz racje. Skan wyglada marnie w stosunku do tego co jest na odbitce z neagatywu.
Pozatym chcialem pokazac jakeis fotki z ktorych jestem zadowolony anie demonstrowac umiejestnosci obsligi PSa bo i po co? Szkoda za takie zarzuty ale coz staram sie wytlumaczyc bo nie lubie jak "ktoś mi coś wciska"![]()
podpis...
ale po patrz co ja napisałem pod pierwszym zdjęciem. Podoba mi się! Tylko IMHO wygląda trochę nbienaturalnie, jakoś cukierkowo czy co.
gdzie ja bym tam coś wciskał![]()
ej nikt ci nie wciska, pozatym nie widziales jeszcze napadniecia
my tylko rzeczowo dyskutujemy na temat twoich fotek
ale na pierwszy rzut oka widac PSa![]()
niemniej jednak fotki ok, dawaj wiecej
...