Heh co ja bede sie tlumaczyl trafiles w 50%. Kolory lekko ruszone ale zadne shadow/highlight ech...Zamieszczone przez bonk
Mialem nadzieje ze ktos cos milego powie a nie ze napadniecie na nowego ze wam kit wstawia....![]()
Heh co ja bede sie tlumaczyl trafiles w 50%. Kolory lekko ruszone ale zadne shadow/highlight ech...Zamieszczone przez bonk
Mialem nadzieje ze ktos cos milego powie a nie ze napadniecie na nowego ze wam kit wstawia....![]()
podpis...
ale po patrz co ja napisałem pod pierwszym zdjęciem. Podoba mi się! Tylko IMHO wygląda trochę nbienaturalnie, jakoś cukierkowo czy co.
gdzie ja bym tam coś wciskał![]()
ej nikt ci nie wciska, pozatym nie widziales jeszcze napadniecia
my tylko rzeczowo dyskutujemy na temat twoich fotek
ale na pierwszy rzut oka widac PSa![]()
niemniej jednak fotki ok, dawaj wiecej
...
hehe, to akurat ryzykowne podejścieZamieszczone przez SimOn!
To jest tfurcza krytyka. Zresztą zachęcam cię do słodkiej zemsty i podreperownia chumoru poprzez ocenę moich zdjęć w moim wątku
![]()
Heheheh nie omieszkamZamieszczone przez Kubaman
![]()
Ale w kazdym razie dzieki chlopaki za te dobre slowa![]()
Zreszta ta cala dyskusja o PSie... zostawmy to ja wiem swoje wy swoje. Jak ochloneno moze jeszce cos wrzuce ale juz w innym klimace.
podpis...
Wiem ze swiatlo nie jest idealne ale coz ..warunki domowe, swiatlo zastane.
>> Zdjecie niestety nie wroci <<
Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 05-03-2007 o 12:41
podpis...
Zdjęcie byłoby z pewnością ciekawsze gdyby nie te jasne plamy na twarzy.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
plamy plamami, ale mnie najbardziej przeszkadza LG tło. Jeśli już konwencja półmroku, odkrywania detali a nie całości, to ten jasny akcent to rozwala.
A jeśli nie, to LD zdecydowanie za ciemny.
A w osdobnym poscie wrzucam kawalek cyklu ktory zamierzam kontynuowac w miare jak bedzie mi wpadal w oko jakis kadr pasujacy do tematu.
A i wiem ze zdjecia sa pojechane PSem ale taka mialem wizje i juz![]()
Urban Jungle
No 1 - mental institution
No 2 - come blue sun
No 3 - up up and away
Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 05-03-2007 o 12:43
podpis...