Ale cena nie w Euro.
Ale cena nie w Euro.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
jeszcze go ni ma... jak i sx40 hs
![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
sx40 hs jest już dostepny w usa i w polsce jeden sklep napisał "na magazynie"
![]()
Canon EOS 50D + Canon EF-S 10-22 mm f/3.5-4.5 USM + Canon EF 50 mm f/1.4 USM + Canon EF 70-200 mm f/2.8L IS USM
Jordania | Akaba | Amman | Morze Martwe | Petra
W Polsce w sklepie 1899zł
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Przejrzałem kilka filmów w necie z pokazaniem jego możliwości (zwłaszcza zoom mnie interesuje) i jestem pod wrażeniem. Na wiosnę go kupię do noszenia tam gdzie nie chce mi się taszczyć ciężkiego sprzętu i extra jakość ma drugorzędne znaczenie.
Ostatnio edytowane przez Rychowski ; 31-10-2011 o 18:39 Powód: Automerged Doublepost
czy ktoś ma informację kiedy s100 będzie realnie dostępny? info o dostępności w sklepach z listy ceneo to bujda.
Co do nowośći które mnie realnie interesują to zawsze sprawdzam na allegro w wyszukiwarce, na dziś na hasło canon s100 są dwa rekordy - 1799 oraz 2155 - obydwa nowe i obydwa zapewne z polskiej dystrybucji .... ja bym jednak wolał wiekszy ale i mocniejszy G1X...
G1X to ciekawa propozycja.
tylko cena może go zdyskwalifikować z wysokiej pozycji.