Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: Fotografia ślubna w skrócie

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar pawlack
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

zbirr, racja

Zdjęcia w trakcie obróbki, serdecznie dziękuje wszystkim którzy pomogli
    Prosiłbym jeszcze o jedną rzecz. Mianowicie pomoc w obróbce zdjęcia. Zrobiłem blisko 40 takich samych kadrów (ludzie ciągle się zmieniali) i teraz nie mogę wpaść na pomysł jakby to wszystko obrobić. Chodzi mi tylko o podsunięcie pomysłu.
    Załączam plik do podglądu (mam też RAW) :

http://img838.imageshack.us/img838/7006/img5401l.jpg

Regulamin pkt 9.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 21-09-2011 o 22:44 Powód: Regulamin pkt 9.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawlack Zobacz posta
    Prosiłbym jeszcze o jedną rzecz. Mianowicie pomoc w obróbce zdjęcia. Zrobiłem blisko 40 takich samych kadrów (ludzie ciągle się zmieniali) i teraz nie mogę wpaść na pomysł jakby to wszystko obrobić. Chodzi mi tylko o podsunięcie pomysłu.
    Moja propozycja pomysłu ;-) Po całości trzeba polecieć ;-)

Jestem bardzo ciekawy, co ktoś mający obróbkę zdjęć ślubnych "w paluszku" wyciśnie z tego zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez Janek1977 ; 23-09-2011 o 20:32
    D3

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janek1977 Zobacz posta
    Moja propozycja pomysłu ;-) Po całości trzeba polecieć ;-)
    zdradź mi co się stało z suknią pani młodej.... dałbym głowę że powinna być biała a nie niebieska... pomijam inne krzywdy jakie zrobiłeś tej fotce
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Domyślnie

Ha ha - myślałem, że nie da się jej skrzywdzić bardziej niż oryginał, a jednak udało mi się :-)

Pół żartem dodałem swoją propozycję "uatrakcyjnienia" tego zdjęcia na szybko. Nie jestem biegły w obróbce zdjęć, dlatego zapodaj swoją wersję tej fotki, a może się czegoś (chętnie) nauczę.

Pozdro
    Ostatnio edytowane przez Janek1977 ; 23-09-2011 o 22:56
    D3

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    zdradź mi co się stało z suknią pani młodej.... dałbym głowę że powinna być biała a nie niebieska... pomijam inne krzywdy jakie zrobiłeś tej fotce
    Na jakim monitorze masz niebieską tą suknie? Pytam zupełnie poważnie i bez zgryźliwości.

Coś już napisał Awatar 2em
    Miasto
    Sosnowiec/Świętochłowice

Domyślnie

U mnie suknia idzie w szarości nie niebieskości a mam całkiem przyzwoicie skalibrowany monitor.
    Autorze wątku daj więcej fotek - np. taką którą uznasz za najbardziej przyzwoitą (nie chcę szydzić, czy się nabijać - czysta ciekawość).

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaroslaw.majcher Zobacz posta
    Na jakim monitorze masz niebieską tą suknie? Pytam zupełnie poważnie i bez zgryźliwości.
    faktem jest że na laptopie więc matryca bez szału a kalibracja wyłacznie na oko... ale inne suknie mam białe - specjalnie zerknąłem na ślubn fotki w necie a tu mi bije na taki szaroniebieski... powiedziałbym coś w stylu nowego malowania forda kuga... niby to białe ale takie bardzo zimne
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów