Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: Fotografia ślubna w skrócie

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArekLodzPl Zobacz posta
    Pierwsza podstawowa sprawa, czy masz skończony kurs organizowany przez kurię? Nawet na takim kursie mówią jak należy fotografować w kościele. Jeśli nie masz takiego zaświadczenia a ksiądz jest dupkiem może spotkać Cię niemiła niespodzianka w postaci zakazu fotografowania. Miałem już taką sytuację podczas chrztu w Katedrze. Czarny zobaczył siedmiu pstrykaczy, po czym poprosił ich przy pełnym kościele o pokazanie zaświadczenia - zostało tylko dwóch, obciach na maxa
    podobnie jak przedmówca, może wizyta u księdza z grzecznym zapytaniem i pogawędką o foceniu podczas ceremonii, żebyś przypadkiem nie wlazł w tabernakulum z butami i nie przeszkadzał w momentach kiedy przeszadzać nie wolno
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Moja uwaga do tego co napisał plraven

Najwięcej zdjęć młodym rób po przysiędze... po komunii... są wtedy wyluzowani i uśmiechnięci... wtedy są najlepsze foty.

Kosciół
    11. Wyjście z kościoła wraz z sypaniem ryżu, rzucaniem monet itp
    12. Jak są schody w kościele... to możesz zrobic grupowe zdjęcie przed składaniem życzeń
    13. Po złożeniu życzeń jak zostaną juz sami młodzi i starsi- możesz zrobić im fote na tle światyni (ja zawszę taką robię) oraz kilka portretów do "ramy" i na ścianę

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów