Ja też się dostałem![]()
Ja też się dostałem![]()
500d, 70-200 f/4 L, C50 f/1.8 II, Di622 mkII
Witajcie, a czy ktoś leci w niedzielę rano do Krakowa przez Radom, albo wraca wieczorem? Planowałem zawitać do Stolicy Małopolski także w sobotę, ale niestety nie wypali, sprawy rodzinne. Dojeżdżam dopiero w niedzielęna "styk". Pozdrawiam Wszystkich czytających wątek.
osuch.radek@gmail.com
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A czy Ktoś leci do Krakowa przez Radom, w niedzielę rano? Albo może wraca tą trasą po warsztatach?
Również planowałem przyjechać w sobotę rano, ale chyba nie wypaliNajpewniej będę dopiero w niedzielę, i to tak "na styk". Gdyby coś miało się zmienić to dam jeszcze znać.
A tymczasem pozdrawiam Wszystkich czytających wątek oraz uczestników FotoSpaceru - życząc Wam ładnej pogody, fajnej atmosfery i "trochu" zdjęć.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
PS. Gdyby coś to podaję mejla: osuch.radek@gmail.com
Ostatnio edytowane przez RadOs41 ; 17-10-2011 o 23:29 Powód: Automerged Doublepost
kto będzie jeszcze z Trójmiasta ?
Trójmiasto - studio do wynajęcia.
Chciałem zapytać kogoś kto już był: ile mniej więcej jest osób na warsztatach?
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Około 40.
Warsztaty w Katowicach całkiem fajne, ale pomimo zachęt prowadzących nikogo z CB pod standem CB nie widziałem.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Również byłem na warsztatach w Katowicach to że nie spotkałem nikogo z forum Canona można tłumaczyć trochę zamieszaniem podczas przerwy. Jednakże pozdrawiam wszystkich forumowiczów którzy byli na warsztatach w Katowicach, ja osobiście jestem bardzo zadowolony i serdecznie polecam takiego rodzaju spotkania. OK'
Witam serdecznie wszystkich uczestników! Ja również miałem przyjemność brać udział w warsztatach w Katowicach. To już drugie moje warsztaty i przyznam szczerze, zawsze wracam zadowolony z głową pełną planów i pomysłow foto! Pozdrawiam:razz:
W Krakowie też już minęło.
Nie podobało mi się, bo nie wygrałem nagrody
A na poważnie to jestem zadowolony. Jako osoba, która nie zna się na pracy w studio dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy.
Praca z modelami trochę partyzancka, bo wszyscy chcieli się zmieścić w dobrym miejscu i żeby nikt nie zasłaniał i najbardziej ucierpieli na tym posiadacze długich szkieł.
Gratuluję zwycięzcom konkursu na zdjęcie dnia!
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
W Krakowie wszystko dłuższe niż 50mm okazało się zbyt długie![]()
Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9
https://www.youtube.com/@HubertMultana