Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Polska?....tak!

Thumbs up Polska?....tak!

Polecam zwłaszcza tym, którzy dla pojęcia 'Polska' używają zamiennie zwrotu: 'W tym kraju'...
    Filmik pozytywny..

http://www.youtube.com/watch?v=nM-p8...layer_embedded

.
    moje digarty
    EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przesłanie może i pozytywne, ale montaż tego jest koszmarny, fatalny, okropny, beznadziejny i zły. Ledwo się to ogląda. Jak na wizytówkę kraju, to troszkę słabo
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi...
    Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Przesłanie może i pozytywne, ale montaż tego jest koszmarny, fatalny, okropny, beznadziejny i zły. Ledwo się to ogląda. Jak na wizytówkę kraju, to troszkę słabo
    A już myslałem że to ja mam ADHD i nie mogę się skupić .

Można by z tego zrobić kilka krótszych i lepszych spotów.. ale ja się pewnie nie znam..

Pozdrawiam...

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 4kwiatek Zobacz posta
    Hi...

A już myslałem że to ja mam ADHD i nie mogę się skupić .

Można by z tego zrobić kilka krótszych i lepszych spotów.. ale ja się pewnie nie znam..

Pozdrawiam...
    Napisałem tamten komentarz jak dopiero zacząłem to oglądać. To produkcja z tego roku. Czołówka, układ scen, wycinanie ludzi (!), wszechobecne trybiki, żołnierze, fotoplastikon, tryby, no i ta muzyczka na końcu...

Starałem się zbytnio nie czepiać, ale to jest po prostu żenujące i beznadziejne do cna, naprawdę nie rozumiem, dlaczego do tak dużego projektu wzięli ekipę zaprawioną w filmach z wesel sprzed 20 lat?!
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Uprawnienia umieszczania postów