Trudno się z tym nie zgodzić. Mój brat ma d50 i powiem szczerze - czasami mam wrażenie, że trzyma się go wygodniej niż mojego 20dZamieszczone przez akustyk
Poza tym jak na aparat za tak małe pieniądze robi naprawdę świetne zdjęcia...
Trudno się z tym nie zgodzić. Mój brat ma d50 i powiem szczerze - czasami mam wrażenie, że trzyma się go wygodniej niż mojego 20dZamieszczone przez akustyk
Poza tym jak na aparat za tak małe pieniądze robi naprawdę świetne zdjęcia...
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
kurcze nie mów tak bo jak słyszę takie słowa od guru od landszaftów to jeszcze zboczę z dobrej drogi i zapadnę na żółtą gorączkęZamieszczone przez akustyk
![]()
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
nie no, ale aparatem jeszcze się robi zdjęcia a nie tylko go trzyma![]()
ale jakby fiat 126p byl szybszy i lepszy od porsche to nikt by nie kupil porsche... no poza kilkoma zoltymi fanatykamiZamieszczone przez akustyk
![]()
Zachecam do porownania jakichkolwiek zdjec pomiedzy 20d/350d (do wyboru) a d50, Potem pogadamy.
Czesc. Ch.
Zgodnie z sugestia chomskiego chcialem obejrzeć pare zdjęć z D50 na pbase. I co...? Okazuje się, że nie ma tam praktycznie zdjęc z nikonów. Od 2004 r ze wszystkich modelów Nikona jest tam 80 zdjęći wszystkie pochodzą z D70 i D70s. Czemu tak jest wie ktoś
![]()
![]()
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
szczerze? to mam odmienne zdanie. 90% mojej przyjemnosci z fotografowania bierze sie z wykonywania zdjec, a nie z ogladania pikseli na ekranie. a zeby miec ta przyjemnosc potrzebuje narzedzie, ktore jest zrobione z jajem i dla fotografa. po prostu moja definicja pojecia "aparat fotograficzny" zaklada troche wiecej niz pojecie "urzadzenie do generowania plikow graficznych".Zamieszczone przez Jac
http://www.cameralabs.com/reviews/Konmin5D/page4.shtmlZamieszczone przez chomsky
Akurat byłem na tej stronie - pogadamy?
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Kolejna dyskusja bez konkretówZamieszczone przez chomsky
To się robi nudne, a dziwnym trafem D50 nawet w obozie Nikona nie "rządzi".