Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Nikon ma klopoty po raz enty :)

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Grzdyll
    Cieszą? Mnie tam średnio cieszą - wolę w N. widzieć jak najsilniejszą konkurencję dla naszego "jedynego słusznego" systemu. Bo to wymusza staranie o klienta i spadek cen.
    Kogoś też nużą ciągłe uszczypliwości pod adresem N. na tym forum? Czy może jestem osamotniony?
    Popieram Cie Grzdyll,
    posiadacza Canona po plajcie Nikona mogliby miec podobny problem jaki ostatnio zanotowala Europa w obliczu kryzysu gazowego.

I na tej grupie zaczeloby pojawiac sie trudne slowo - dywersyfikacja..
    ;-)

Pozdrawiam,
    Parteq

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Zgodnie z sugestia chomskiego chcialem obejrzeć pare zdjęć z D50 na pbase. I co...? Okazuje się, że nie ma tam praktycznie zdjęc z nikonów. Od 2004 r ze wszystkich modelów Nikona jest tam 80 zdjęć i wszystkie pochodzą z D70 i D70s. Czemu tak jest wie ktoś
    jakis zonk. cos pbase ostatnio widac zmienial, bo zawsze link (www.pbase.com/cameras/ ... / ... ) prowadzil od razu do zdjec przykladowych. a tu jakies durne komentarze.

jakas bzdura. moze im przejdzie i przywroca
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    szczerze? to mam odmienne zdanie. 90% mojej przyjemnosci z fotografowania bierze sie z wykonywania zdjec, a nie z ogladania pikseli na ekranie. a zeby miec ta przyjemnosc potrzebuje narzedzie, ktore jest zrobione z jajem i dla fotografa. po prostu moja definicja pojecia "aparat fotograficzny" zaklada troche wiecej niz pojecie "urzadzenie do generowania plikow graficznych".
    z jednym sie zgodze, ja tez nie lubie ogladac pikseli na ekranie a na odbitkach jak najbardziej tak... a co do przyjemnosci z trzymania aparatu to jest ona dla mnie malo istotna ;-) wazne zebym go umial obsluzyc prawidlowo.. wiem pewnie z nikonem jest duzo lepiej jak z canonem, ale mnie to nie przekonuje, bo jak mam komus pokazc zdjecia to nie zaczynam od pokazywania apartu... nawet na tym nie koncze :-)... pewnie ze fajnie by bylo jak by canon mial tak zachwalana ergonomie Nkona, ale jej brak nie dyskwalfikuje tego sprzetu, poza tym nikt za 10 lat nie bedzie pamietal co jakim aparatem bylo zrobione, tylko to co zostalo zrobione...

ps. a wogole to myslalem ze tu bedzie kolejna wojenka systemowa (chomsky juz zaczal kopanie okopow ;-) ) ale jak narazie bardzo wolno rosnie cisnienie... w koncy buchnie i bedzie kolejny watek o 'dupie maryny'....

ps2. a watek powinien miec analogiczny tytl co ten o 5D, czyli problemy z D70 lawinowo narastaja....

ps3. moze zamknac ten watek?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    ps3. moze zamknac ten watek?
    Dobry pomysł. Kurcze, a może by tak wprowadzić zakaz pisania o Nikonie?... Zawsze kończy się tak samo

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów