Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Ciezki wybor w zakresie 70-200

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Wg. Ciebie wszyscy powinni doceniać użyteczność IS, ale nie wszyscy go tak naprawdę potrzebują, więc nie tłumacz wszystkim, że mają wydać 2000 PLN więcej na szkło ze wszystkimi bajerami.

Male sprostowanko - nie tlumacze ze MAJĄ wydac wiecej, prezentuje tylko swoj punkt widzenia. Nic na sile - ja nic nikomu nie KAŻĘ robic . I z tej samej beczki - nigdzie nie napisalem ze WSZYSCY MUSZĄ doceniac IS, rowniez tylko zaprezentowalem co JA doceniam.
    Nie jestem zadna wyrocznia, wiec nie obracaj moich opinii i porad w nibyrozkazy .
    Mialem po prostu kiedys taki dylemat i rozwiazalem go przez takie a nie inne myslenie jakie zaprezentowalem... kropka... zadnych rozkazow z mojej strony w kierunku osob ktore obecnie maja podobny dylemat, tylko przedstawienie mojego toku rozumowania.

A do Sigmy nie namawiaj ludzi, ktorych stac na drogie szkla i ewidentnie nie chca kupowac zamiennikow
    No przeciez dokladnie to napisalem - nie dla takich ludzi jest Sigma a dla tych, ktorych nie za bardzo stac.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

LOL, ostateczna decyzja od jutra jestem szczesliwym posiadaczem wersji bez is Pozyjemy, zobaczymy, zalowac nie zamierzam Dzieki raz jeszcze za infa
    Bez podpisu

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stilleto
    LOL, ostateczna decyzja od jutra jestem szczesliwym posiadaczem wersji bez is Pozyjemy, zobaczymy, zalowac nie zamierzam Dzieki raz jeszcze za infa
    Z podejmowaniem decyzji, to masz prawie jak moja zona...

Ja tez czekam na wersje non-IS. Jak to napisales - pozyjemy - zobaczymy. Jak sie okaze, ze wystarczy (czego bym sobie i Tobie zyczyl), to juz mialbym ponad polowe na 100-400L :razz:
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 19-01-2006 o 15:08

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Oj, w tym wypadku nie zaprzeczam, ze ciezko sie jest zdecydowac (zakladajac, ze mozna sobie pozwolic na ISke), na szczescie w innych przedzialach cenowych wybor jest prostszy.. juz czatuje na 24-70 2.8L, 50mm 1.4 badz 1.8 i byc moze 100 2.8 macro (moze sie jakos uda zastapic go 70-200... ) )))
    Tez zycze by nie wyszlo w czasie, ze ISki brak ))
    Bez podpisu

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów