Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Strona fotograficzna znika...

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Adlatus
    Miasto
    Puszczykowo

Domyślnie

A jesteś zalogowana do google w trakcie wyszukiwania? Jeżeli nie, dla pewności wyczyść w przeglądarce "ciasteczka".
    po jakim czasie Twoim zdaniem powinnam zacząć się martwić..?
    Napisałem już - kilka dni. Najważniejsze - NIE PANIKUJ. Pozycjonowanie to nie piekarnia. Tu na wyniki swoich działań czeka się cierpliwie.

Coś już napisał Awatar nilhi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Uspokoiło mnie to, że inni ją widzą.

Ale przyznaję, że dostałam lekkiego świra po otrzymaniu tego maila od pozycjonerów plus wczoraj - po raz pierwszy w mojej karierze - telefonu od "pogotowia informatycznego" które stwierdziło, że bardzo chętnie objęłoby pomocą moją firmę we wszystkich sprawach informatycznych, łącznie z pozycjonowaniem.
    Naczytałam się kiedyś o nieuczciwych praktykach które można zaserwować konkurencji, aby jej strona spadła czy dostała bana. Nie pamiętam, jak to się robiło, ale w lekkiej paranoi (podobnie jak dr House mało wierzę w zbiegi okoliczności) już mi zaczęła wyobraźnia pracować.
    Pro forma zadałam to pytanie na forum Google. Jeśli coś odpowiedzą, przekleję, bo może ktoś znajdzie się w podobnej sytuacji.

lMl - dzięki.

Btw - Adlatus, z paniką czekałam aż 2 dni
    Ostatnio edytowane przez nilhi ; 02-09-2011 o 14:05

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nilhi Zobacz posta
    Uspokoiło mnie to, że inni ją widzą.

Ale przyznaję, że dostałam lekkiego świra po otrzymaniu tego maila od pozycjonerów plus wczoraj - po raz pierwszy w mojej karierze - telefonu od "pogotowia informatycznego" które stwierdziło, że bardzo chętnie objęłoby pomocą moją firmę we wszystkich sprawach informatycznych, łącznie z pozycjonowaniem.
    Naczytałam się kiedyś o nieuczciwych praktykach które można zaserwować konkurencji, aby jej strona spadła czy dostała bana. Nie pamiętam, jak to się robiło, ale w lekkiej paranoi (podobnie jak dr House mało wierzę w zbiegi okoliczności) już mi zaczęła wyobraźnia pracować.
    Pro forma zadałam to pytanie na forum Google. Jeśli coś odpowiedzą, przekleję, bo może ktoś znajdzie się w podobnej sytuacji.

lMl - dzięki.

Btw - Adlatus, z paniką czekałam aż 2 dni
    Poczytaj sobie o "google dance" oraz "DC" inaczej "Data Center"

Uprawnienia umieszczania postów