Generalnie najwiekszy problem bedzie z ta matryca bo dyski procki itp sa podobne wszedzie. Najlepsze matryce w tym zakresie cenowym moim zdaniem produkuje Fujitsu Siemens. Ogladalem kilka modeli i naprawde do 4500 ciezko bedzie cos lepszego znalezc. Ja wybralem w tej cenie Asusa A6VC. Matryca nieco gorsza od tej w Fuji ale do podgladu zdjec w terenie zupelnie moim zdaniem wystarczajaca.
Co do dysku to sprawa moim zdaniem jest drugorzedna bo wiekszosc lapciakow w tej cenie ma nagrywarke dvd wiec w ostatecznosci braki miejsca mozna szybko uzupelniac nagrywajac plytki.
Szybkosc grafiki do tych celow jest pomijalna. Ale w ramach polemiki z Kuchatkiem powiem ze ja na tym swoim bez problemu pocinam sobie w Quaka 4 i Pro Evolution Soccer 5 i jakos nie narzekam a gry wyszly calkiem niedawnoWiem wiem lapciaki nie sa do grania ale sobie napisalem a co
Aha i mowienie ze wifi to gazdzet jest smieszne ... dzieki temu drobiazgowi siedzac w strasznej dziurze daleko od domu mam net (nieco nielegalnie wprawdzie ale to nie moja wina ze admin nie zna sie na zabezpieczeniach)