tyle samo jak wchodzilo 20D to 10D bylo drozsze ...
a masz linka do tej 'wish list'?bo mnie troche meczy tamto forum(przegladanie)Zamieszczone przez gietrzy
tyle samo jak wchodzilo 20D to 10D bylo drozsze ...
a masz linka do tej 'wish list'?bo mnie troche meczy tamto forum(przegladanie)Zamieszczone przez gietrzy
Nie nie mam linka. Postów tego typu jest od cholery.Zamieszczone przez Jac
Nikon wielokrotnie wykazał błędność takiego rozumowaniaZamieszczone przez Marcin Jagodziński
![]()
![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Zamieszczone przez Arkan
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Co wielokrotnie zostalo udowodnione Canon jak w zegarku. Ma byc i jest.
No ale to Canon a nie Nikon
Swoja droga wyglada na to ze w 370'tce nie zmienili matrycy... Wiec co? Obudowa? To byl by kop dla co niektorych "tego sie nie da trzymac" i dowod ze jednak sluchaja ludzi (troche)
Gdzie ONE? Czemu 1dsN a nie 1dsmkIIN?
Kupuje ktos lekko przechodzona 20'stke?![]()
...
dla mnie ciut bezsensu to 370. po co?!?! chyba faktycznie tylko design, może zrobią magnezową.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Szkla roadmap mogli by jeszcze wycieknac![]()
...
Myślę, że jest to jeden z nielicznych postów pod którym podpisują się zrzeszeni w SUN i w CBZamieszczone przez KuchateK
Spokojna, Twoja, Kuchatkowa ;-) Już oni tak to wycyrklują, że nikomu się krzywda nie stanie. A wszyscy chętnie wyjmą VISYZamieszczone przez KuchateK
Ja oddam siostrzeZamieszczone przez KuchateK
![]()
Raczej plastik, rozmiar i nowe lcd. Plus moze pare dodatkow w menu w stylu piatki, czyli jakies gotowe ustawienia do wybrania na wyglad zdjec...Zamieszczone przez Il fuoco
...
Dokładnie, może jeszcze/wreszcie ISO 3200.Zamieszczone przez KuchateK