ciekawe jak z szumami bedzie w 50D bo rozmiar matrycy ten sam a gestosc o polowe wieksza
Myślę, że nie gorzej niż w 20D. Czy lepiej niewiem.Zamieszczone przez Jac
MZ po wczorajszym wysypie news'ów na dpreview Canon, w swoim stylu, przygotowuje się do ataku wypuszczając niby przeciek, który de facto nic mówi.
Każdy się spodziewał ataku na E-500 i D50. -> 3000D
Każdy się spodziewał następcy 20D. ->50D
Myślę że takie "przecieki" mają uzasadnienie marketingowe . Canon sprawdzi jakie jest zainteresowanie poszczególnymi aparatami , zanim zacznie je produkować .
a o szklach nic nie wycieklo...?
Wiesz ja tylko przekleiłem z dpreview. Nie jestem CEO Canona 8)Zamieszczone przez Jac
wiem, wiem, ale myslalem, ze moze tez, cos, gdzies, ktos slyszal... w sumie dla 90% uzytkownikow wazniejsze sa szkla niz body... co innego marketing tam sie tylko liczy body zoom 10x i MpxZamieszczone przez gietrzy
Nie, nic nie słyszałem.Zamieszczone przez Jac
Czytałem tylko na dpreview swego rodzaju wish list tj
50/1.2L
nowe 85L
100-300/4 IS
i inne
Kurcze 50d za 1200$![]()
![]()
toż to 3600 PLN. Dodając do tego "Polską prowizje" 50% to będzie jakieś 5400 PLN. 20D body kosztuje teraz ok 4500 PLN. Konkurs: Ile bedzie kosztował 20D jeśli 50D wejdzie w prognozowanej przeze mnie cenie
![]()
![]()
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
no to będzie jazda
na 50D nie ma co czekać . jest bez FF. na 1dsN malo kogo bedzie stac, wiec dalej nalezy zbierac na 5D i czekac az stanieje![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |