ciekawe jak z szumami bedzie w 50D bo rozmiar matrycy ten sam a gestosc o polowe wieksza
Myślę, że nie gorzej niż w 20D. Czy lepiej niewiem.Zamieszczone przez Jac
MZ po wczorajszym wysypie news'ów na dpreview Canon, w swoim stylu, przygotowuje się do ataku wypuszczając niby przeciek, który de facto nic mówi.
Każdy się spodziewał ataku na E-500 i D50. -> 3000D
Każdy się spodziewał następcy 20D. ->50D
Myślę że takie "przecieki" mają uzasadnienie marketingowe . Canon sprawdzi jakie jest zainteresowanie poszczególnymi aparatami , zanim zacznie je produkować .
Nikon wielokrotnie wykazał błędność takiego rozumowaniaZamieszczone przez Marcin Jagodziński
![]()
![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Zamieszczone przez Arkan
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
no właśnie - powiedzcie mi. Bo poszukałem na forum troche o szumach. Ale tu mam wątpliwość... (zakladam ze to co jest napisane w road map jest prawda), a z drugiej strony przeciez Canon nie wypusci aparatu gorszego od poprzednika (chyba..), moze to ktos rozwinac?Zamieszczone przez Jac
a o szklach nic nie wycieklo...?
Wiesz ja tylko przekleiłem z dpreview. Nie jestem CEO Canona 8)Zamieszczone przez Jac
wiem, wiem, ale myslalem, ze moze tez, cos, gdzies, ktos slyszal... w sumie dla 90% uzytkownikow wazniejsze sa szkla niz body... co innego marketing tam sie tylko liczy body zoom 10x i MpxZamieszczone przez gietrzy