Nie podniecam się.... ale czekam na więcej info, może jakiś tester się znajdzie. Design jest czasem dość ważny a na pewno nie obojętny (analogicznie do samochodów)
Nie podniecam się.... ale czekam na więcej info, może jakiś tester się znajdzie. Design jest czasem dość ważny a na pewno nie obojętny (analogicznie do samochodów)
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Jeśli tylko nie skopią dwóch parametrów, czyli: jakości i ceny to biorę go bez namysłu. Z tego co widziałem zdjęcia i filmik ten aparat ma wszystko, czego mi potrzeba.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Fuji ma duży potencjał w wymyślaniu nowych aparatów.
Wygląda fajnie ale najważniejsze jakie będzie robił fotki.
Zapowiadana cena - 2000 zł
Jak na początek to niedużo ( jak na Fuji bo zawsze jest drogie )
Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 01-09-2011 o 20:38
Ehh jak by te 2000 była prawda to miał bym swój kompakt "marzeń", marzyłem o porządnym kompakcie z niedużym zoomem oraz jasnym szkłem i najważniejsze wizjerem miał być EVF a tu Fuji tak miło zaskakuje
Swoją drogą nie wiem czemu wszyscy producenci kompaktów i 4/3 zapominają w swoich konstrukcjach o czymś tak banalnym jak wizjer.
Myślę że po okresie przejściowym będzie kosztował około 1700 zł.
W końcu to trochę lepsza "małpa"
Pod warunkiem że coś nie spaprali w nim.
moja żona mówi, że fajny - chyba jej kupiękupiłbym sobie, gdyby zamontowali w to cudo FF
![]()
Według mnie to kompakt idealny, przy tego typu kompakcie zaciera się sesn nexów i innych wynalazków.
On niczym się nei wyróżnia względem obecnych już na rynku XZ-1, LX5, EX-1 S95, a pod niektórymi względami jest nawet gorszy.
Po pojawieniu się nowego naleśnika zoom 14-42 od Panasonic'a zaawansowane kompakty nawet nie mogą powalczyć gabarytami, bo niektóre body m4/3 z tym zoom naleśnikiem są mniejsze.